detector.media
13.05.2015 13:02
«1+1 медіа» продовжує прийом робіт на The Next Big Thing-2015 до 24 травня
«1+1 медіа» продовжує прийом робіт на The Next Big Thing-2015 до 24 травня

Прийом ідей серіалів на пітчинг від медіагрупи «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015 продовжено до 24 травня. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

На конкурс уже надійшло близько 400 заявок, майже половина з них пройшла модерацію і вже опублікована на сайті. Прийом ідей мав тривати до 17 травня, але до організаторів надійшла велика кількість прохань збільшити термін прийому робіт. «1+1 медіа» вирішила піти назустріч учасникам і подовжити перший етап конкурсу до 24 травня включно. Онлайн-голосування за подані роботи розпочнеться 25 травня.

 

За даними «1+1 медіа», на сьогодні на першому місці за кількістю поданих робіт на конкурс опинилася комедія - 16,8%. Друге місці посідає мелодрама - 13,24%, а третє за фентезі (10,29%). «Цікаво, що пітчинг ідей вкотре довів, українці - справжні майстри гумору й, незважаючи на будь-які обставини, люблять і продовжують жартувати», - відзначає прес-служба.

 

Нагадаємо, найкращий серіал - володар гран-прі конкурсу - буде екранізовано. За його реалізацію візьметься команда професіоналів «1+1 медіа».

 

Щоб узяти участь у конкурсі, необхідно придумати унікальну ідею серіалу, який буде цікаво подивитись українцям. Жодних жанрових обмежень, форма довільна. Головне - відео має передавати настрій, розкривати сюжетну лінію і не бути довшим за три хвилини. До відеопрезентації необхідно додати короткий синопсис серіалу. І до 24 травня подати заявку на участь на сайті конкурсу.

 

Вже 5 червня буде оголошено шорт-лист із 30 найкращих ідей, які потраплять у півфінал. Півфіналісти пройдуть інтенсивний тренінг від фахівців «1+1 медіа» й отримають можливість допрацювати і розвинути свої ідеї. За результатами оцінки допрацьованих робіт буде сформовано сімку фіналістів. Уже 27 червня вони презентуватимуть свої роботи на фестивалі «Відкрита ніч-Дубль 18».

 

Журі «1+1 медіа» спільно з членами журі фестивалю визначать три найкращі ідеї, автори яких отримають грошові винагороди. Далі журі визначить володаря гран-прі, й «1+1 медіа» візьме зобов'язання зняти серіал за його ідеєю.

 

Окрім того, «1+1 медіа» чекає на роботи в телевізійних номінаціях на фестивалі «Відкрита ніч - Дубль 18». Нагадаємо, 2014 року група «1+1 медіа» стала партнером та співорганізатором фестивалю, тому окрім традиційних кінономінацій, конкурсна програма налічує телевізійні: спеціальний репортаж, промо/рекламний ролик і короткометражна стрічка «Моя Незалежність». Кращі роботи з останньою номінації також будуть показані в ефірі каналу «1+1» у День Незалежності України, 24 серпня 2015 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY