detector.media
17.04.2015 17:39
Телеканал «1+1 International» змінює структуру супутникового мовлення
Телеканал «1+1 International» змінює структуру супутникового мовлення

Із середини квітня умови прийому сигналу міжнародного телеканалу «1+1 International» в Європі, Північній Африці та на Близькому Сході змінились. Про це повідомляє PR-департамент групи «1+1 медіа».

 

Канал припинив мовлення на міжнародному супутнику HotBird 13, натомість «1+1 International» залишається на супутнику Astra 4A.

 

«Також глядачі, як і раніше, мають змогу дивитись канал у партнерських кабельних, супутникових та IPTV мережах», - нагадує прес-служба.

 

Інформацію про можливості перегляду «1+1 International» у будь-якій країні можна знайти на сайті телеканалу або ж надіслати запит на адресу телевізійного постачальника (кабельного, супутникового чи IP оператора) із запитом про підключення «1+1 International».

 

Група «1+1 медіа» також рекомендує для допомоги у підключенні ставити у копію запиту до постачальника технічну службу каналу на адресу international@1plus1.tv

 

Нагадаємо, у грудні минулого український міжнародний канал «1+1 International» телегрупи «1+1 медіа» отримав ліцензію на мовлення в Канаді та готувався до запуску в національних мережах платного ТБ.

 

Восени 2014 року телеканал «1+1 International» уклав угоду з одним з провідних польських постачальників кабельного та супутникового телебачення - компанією Orange Polska і став доступний на всій території Польщі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY