detector.media
10.04.2015 09:59
ФСБ відпустила ялтинську журналістку Тетяну Гучакову
ФСБ відпустила ялтинську журналістку Тетяну Гучакову

Ялтинську журналістку Тетяну Гучакову, яку 9 квітня після 10-годинного обшуку співробітники ФСБ Росії забрали в невідомому напрямку, відпустили. Про це повідомляє «Крим. Реалії» з посиланням на Андрія Клименка - головного редактора видання BlackSeaNews, де раніше пані Гучакова працювала заступником головреда.

 

«Пізно ввечері відпустили додому. Інших деталей поки немає», - сказав він.

 

Нагадаємо, 9 квітня в місті Ялта в анексованому Росією Криму співробітники ФСБ Росії провели майже 10-годинний обшук у квартирі журналістки Тетяни Гучакової, яка раніше працювала першим заступником головного редактора кримського видання BlackSeaNews, після якого відвезли пані Гучакову в невідомому напрямку.

 

Тетяна Гучакова, зі слів пана Клименка, останній рік уже не працювала в BlackSeaNews, редакція якого переїхала до Києва. Позаяк вона залишається членом Національної спілки журналістів України.

 

Раніше 9 квітня кримська журналістка Анна Андрієвська на прес-конференції в Києві заявила про відсутність адекватної реакції української влади на порушення кримінальних справ проти журналістів у Криму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY