detector.media
12.03.2015 13:29
На НЛО TV стартує новий сезон «Мамахохотала-шоу»
На НЛО TV стартує новий сезон «Мамахохотала-шоу»

У суботу, 14 березня, в ефірі телеканалу НЛО TV стартує третій сезон гумористичного проекту «Мамахохотала-шоу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нові випуски шоу виходитимуть в ефірі НЛО TV щосуботи о 21.00.

 

«На глядача чекають нові рубрики, оригінальні мініатюри, смішні і провокаційні ситуації, політичні сатири та розіграші українських селебрітіз», - анонсує прес-служба.

 

У нових випусках програми візьмуть участь Віталій Козловський, Віктор Павлик, Володимир Гришко.

 

«У третьому сезоні ми будемо жартувати, стібати, провокувати... Загалом, висміювати все те, що відбувається в житті кожного з нас. Упевнений, в наших випусках українці побачать себе з боку і зможуть добряче посміятися над собою», - сказав керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук.

 

Нагадаємо, проект «Мамахохотала-шоу» стартував на телеканалі у березні 2014 року. Програма складається із гумористичних стендапів, монологів, відео-форматів і мініатюр. У жовтні канал НЛО TV розпочав показ другого сезону проекту. Продакшн-студія «Мамахохотала», за версією журналу Forbes, стала одним з 10 найперспективніших студентських стартапів в Україні. Для телеканалу «НЛО TV» студія створила серіали «Як гартувався стайл» (спільно з Idea Production) та «Маслюки».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY