detector.media
31.01.2015 13:20
На КДРТРК стартує полемічне ток-шоу про спорт «Гра м'язів»
На КДРТРК стартує полемічне ток-шоу про спорт «Гра м'язів»

5-го лютого в ефірі Київської державної регыональної телерадіокомпанії (ЦК) стартує ток-шоу  спортивної тематики - «Гра м'язів». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив спортивний журналіст Валентин Щербачов.

 

За форматом, проект буде «гострополемічним». «Це інтерактивне, проблемне ток-шоу в якому зустрічатимуться носії протилежних напрямків у розвитку фізичної культури і спорту-"вчорашні" та прогресивні творці нового , професіонали та "керманичі"-дилетанти», - коментує Валентин Щербачов.

 

Експерти - зірки спорту, молоді журналісти, тренери, чиновники - і телеглядачі  разом шукатимуть шляхи вирішення проблем. А підніматимуться у студії програми питання оздоровлення нації та реабілітації героїв війни на Сході України, проблеми розвитку фізичної культури і спорту тощо.

 

Нагадаємо, спортивні програми не є поширеними на українському телебаченні. Переважно телеканали віддають перевагу трансляціям спортивних подій і спеціальним проектам.

 

Телеканал Xsport, що належить хокейному клубу «Донбас» Бориса Колеснікова і володіє супутниковою та ефірною цифровою ліцензіями, з 1 січня 2015 року призупинив власний бродкаст через невизначену ситуацію із валютним курсом. При цьому онлайн-мовлення та функціонування новинного сайту Xsport.ua змін не зазнають.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY