detector.media
19.12.2014 13:03
Megogo домовився зі StarLightMedia, Inter Media Group і дистрибутором Viasat – частина каналів поки що в режимі промо
Megogo домовився зі StarLightMedia, Inter Media Group і дистрибутором Viasat – частина каналів поки що в режимі промо

OTT-відеосервіс Megogo уклав стратегічні угоди з українськими медіагрупами StarLightMedia й Inter Media Group, а також, підписав контракт з дистрибутором каналів Viasat, що належать європейському медіахолдингу Modern Times Group. Про це повідомляє прес-служба компанії Megogo.

 

До пакету Megogo TV увійшли телеканали групи StarLightMedia: СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, QTV; телеканали групи «Інтер»: «Інтер», НТН, К1, К2, «Мега», «Піксель», Zoom і «Ентер-фільм».

 

Телеканали групи Viasat наразі доступні в пакеті Megogo TV у режимі промо-трансляції: Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat Sport, TV1000, «TV1000 Русское кино», TV1000 Action і TV1000 Comedy.

 

Директор зі стратегічного розвитку StarLightMedia Федір Гречанінов підтвердив входження каналів StarLightMedia до пакету Megogo TV: «Ми раді розширювати мережу наших партнерів. Нам приємно, що наші нові партнери високо оцінили вигоду співпраці з нами, а головне, що разом ми можемо зробити продукт, від якого виграють глядачі, які люблять наші шоу - тепер їх можна буде дивитися ще одним способом».

 

Директор ТОВ «Віасат Україна» Андрій Буренок також підтвердив співпрацю каналів Viasat з Megogo: «Технологія OTT є драйвером і потенціалом для розвитку платного телебачення. Компанія Megogo багато в чому є іноватором у розумінні користувача і підході до просування послуг. Тому ця співпраця не лише значно розширює технічне покриття платних каналів Viasat, а й дає можливість глядачеві отримати найбільш повний спектр розваг, яке дає інтерактивне ТБ, незалежно від часу і місця».

 

Таким чином, з грудня 2014 року українські користувачі послуги лінійного телебачення Megogo TV зможуть передплатити пакет із 72 телеканалів - 67 платних і п'яти безкоштовних («Громадське ТБ», «Еспресо TV», HDFashion, «Рада», УТР). Наразі вартість передплати становить 27 гривень на місяць.

 

За словами генерального директора Megogo Володимира Боровика, в найближчих планах сервісу - розмістити телевізійний контент у VOD-каталозі (відео на замовлення).

 

Нагадаємо, з листопада ОТТ-відеосервіс Megogo запустив у комерційну експлуатацію сервіс Megogo TV, у якому представив 43 канали різної тематики - інформаційні, музичні, дитячі. Зокрема, було підписано угоди з 5-м каналом, ТВі, «112 Україна», News One та іншими. Сервіс планував запустити послугу лінійного телебачення в повному обсязі в І кварталі 2015 року. Планується, що послуга міститиме понад 100 телеканалів. Вартість передплати на місяць становить 27 грн.

 

Як писала «Детектор медіа», нещодавно з групою StarLightMedia про співпрацю домовився серіс інтернет-телебачення Divan.TV. Сторони підписали угоду, згідно з якою StarLightMedia дає оператору неексклюзивні права на трансляцію своїх каналів за допомогою IP-протоколу, а Divan.TV буде виплачувати винагороду мовникам.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY