detector.media
24.11.2014 09:55
У фіналі шоу «Хочу до Меладзе» на каналі «Україна» назвали переможців
У фіналі шоу «Хочу до Меладзе» на каналі «Україна» назвали переможців

23 листопада на каналу «Україна» відбувся фінальний епізод серіаліті-шоу «Хочу до Меладзе», яке виходило на каналі протягом трьох місяців. Про це  повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Переможцями шоу стали Артем Піндюра (Україна), Анатолій Цой (Казахстан), Микита Кіоссе (Молдова, зараз Росія) і Владислав Рамм (Росія). Їх наставником у шоу був співак Сергій Лазарєв.

 

Таким чином, до складу новостворюваної групи «М-бенд», що було кінцевою метою шоу, увійшли чотири вокаліста, включаючи киянина Артема Піндюру. Як зазначає телеканал, переможців шоу чекають концерти, запис пісень і зйомки кліпів.

 

«Зараз, в першу чергу, ми плануємо зайнятися щільно роботою: роботою на студії, на репетиційних базах і, звичайно, над собою, а потім кінцевий результат ми надамо людям», - розповів киянин Артем Піндюра.

 

«Зараз головне завдання - скласти концертну програму, зшити костюми, зняти кліпи і записувати пісні. Робота тільки починається. У хлопців буде зовсім маленька відпустка, а потім буде дуже багато роботи, причому без вихідних і свят », - прокоментував продюсер Костянтин Меладзе.

 

Нагадаємо, серіаліті «Хочу до Меладзе» стартувало в ефірі каналу «Україна» 7 вересня. Головна мета проекту - створення нового бойз-бенду. Учасників обирали телеглядачі та музичний продюсер Костянтин Меладзе, допомагали їм судді шоу, якими стали Поліна Гагаріна, Єва Польна, Анна Седакова, Тіматі, Сергій Лазарєв і Володимир Пресняков.

 

Виробництвом шоу «Хочу до Меладзе» за авторським форматом режисера Алана Бадоєва займалась компанія Gaudi studio, яка створила шоу «Хочу у ВІА Гру».

 

Крім каналу «Україна» шоу також транслювали телеканали Казахстану, Білорусі та Росії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY