detector.media
17.11.2014 15:41
Star Media починає наступного року зйомки детективного серіалу про кубанських козаків
Star Media починає наступного року зйомки детективного серіалу про кубанських козаків

Наступного року українсько-російська компанія Star Media зніматиме серіал «Козаки» у жанрі пригодницького детективу. Про це повідомляється на сайті кінокомпанії.

 

Серіал матиме 16 серій, зйомки відбуватимуться у місті Геленджику (Росія).

 

Головний герой серіалу - майор поліції Єгор Даурський в приватному порядку розслідує вбивство свого друга - полковника поліції і його дружини,  яке сталося в станиці Краснодарського краю.

 

«Тут він стикається з беззаконням місцевого злочинного угруповання під проводом якогось Суворого. Також він знайомиться з місцевими козаками і їх отаманом Петром Лазарєвим, які протистоять відвертому беззаконню влади і криміналу. Даурському вдається розкрити вбивство друга і покарати винних. Завершивши справу, він повертається до Москви для того, щоб перевестися в станицю. Разом з козаками він сподівається позбавити містечко від Суворого і його угруповання», - анонсує сюжет серіалу кінокомпанія.

 

Режисер проекту - Станіслав Мареєв. Над сценарієм працювали  Олександр Горобець, Євген Гориславець, Олег Кирилов, Артемій Корольов, Сергій Кузьміних, Дмитро Лисенко, Василь Попов та Алан Хурум.

 

Художник-постановник серіалу - Володимир Трапезніков, оператор-постановник - Сергій Блєднов.

 

Продюсери проекту стали Дар'я Лаврова та Влад Ряшин.

 

У ролях: Євген Сидіхін, Поліна Сидіхіна, Олег Морозов, Владислав Дьомін.

 

Нагадаємо, зараз Star Media знімає в Лісабоні серіал «Мата Харі» з голлівудськими зірками. У 2015 році розпочнуться зйомки серіалів «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницької драми «Маестро», а також ліричної комедії «Погана сусідка».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY