detector.media
04.11.2014 18:35
Star Media зніме ліричну комедію «Погана сусідка» з Адою Роговцевою
Star Media зніме ліричну комедію «Погана сусідка» з Адою Роговцевою

У 2015 році українсько-російська кінокомпанія Star Media зніме ліричну комедію «Погана сусідка». Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Стрічка зніматиметься в Києві, має хронометраж у 90 хвилин.

 

Головна героїня стрічки, 23-річна Катя, гример з провінційного театру, приїжджає до великого міста, аби добитися успіху. «Вона йде до своєї мети весело, завзято. Їй не складно віддати трохи своєї душі тому, хто потребує допомоги. І навіть раптові труднощі і проблеми не можуть зіпсувати їй настрій. Але Доля весь час випробовує Катін оптимізм на міцність. Чи вистоїть наша героїня?», - анонсує стрічку Star Media.

 

Авторами сценарію «Поганої сусідки» стали Олена Ісаєва та Ольга Михайлова. Режисер проекту - Роман Барабаш. Художник-постановник - Діана Тодоратьєва. Оператор-постановник - Василь Сикачинский. Продюсери - Влад Ряшин та Лариса Журавська.

 

У ролях: Анастасія Задорожна, Ілля Іосіфов, Ада Роговцева, Валерія Ходос, Жанна Еппле і Таїсія Шипилова.

 

Нагадаємо, зараз Star Media знімає в Лісабоні серіал «Мата Харі» з голлівудськими зірками. У 2015 році також розпочнуться зйомки серіалів «Жереб долі» за сценарієм Ірен Роздобудько та пригодницької драми «Маестро».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY