«З ким мені було працювати? Якщо вона любить Домогарова?» Співак EL Кравчук розповів про свої негаразди з медійниками

«З ким мені було працювати? Якщо вона любить Домогарова?» Співак EL Кравчук розповів про свої негаразди з медійниками

22 січня видання Telegraf опублікувало першу частину великого інтерв'ю з EL Кравчуком. Співак висловився щодо Ані Лорак, Олега Винника та інших зірок шоубізнесу. А також розповів про негаразди з медіа.
«З ким мені було працювати? Якщо вона любить Домогарова?» Співак EL Кравчук розповів про свої негаразди з медійниками
«З ким мені було працювати? Якщо вона любить Домогарова?» Співак EL Кравчук розповів про свої негаразди з медійниками
23 Січ 2024
1
26530

Популярний у 90-х роках співак EL Кравчук зробив камбек на українську сцену. Вже вкотре. Кілька років тому він теж робив спробу, але не все складалося гладко. Він розповів, що було важко повертатися, зокрема й через ЗМІ. Наприклад, за його словами, «Радіо Київ» стало хабом, «у якому працювали люди з усього СНД». Люди з Білорусі, які не знали ні його, ні його історію життя, а коли приносив новий трек, то на нього дивилися «як на нові ворота».

Ще про одне радіо він згадав у контексті перекладу російськомовних пісень на українську. Питання було про те, як співак ставиться до перекладів. EL Кравчук розповів, що свій трек «Голлівуд» він першочергово написав українською. 

Він розповідає: «Потім я приніс його на "Русское радио", мені сказали: "Ні, не можна!" Тільки російською. Перекладай. З письменницею Машею Штельмах робили цей переклад. А все одно краще й ритмічніше було українською. Зараз Борис Гриньов зробив дуже класний текст на "Голлівуд". Ця композиція буде як нова сучасна пісня і така, як мала бути в той час. А є пісні, які, може, й не треба перекладати в публічному плані». 

Маю нагадати, що нові законодавчі норми щодо обсягу пісень та ведення радіопередач державною мовою (закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо частки музичних творів державною мовою у програмах телерадіоорганізацій») набули чинності 8 листопада 2016 року.

Дісталося й телеканалу СТБ, відомому своєю любов'ю до скандальних шоу. EL Кравчук поділився історією, як його запрошували на зйомки шоу «Моя правда». А менеджерка СТБ, яка зв'язувалася з артистом, говорила, що любить російських акторів Олександра Домогарова та Женю Миронова. «А я її перебив: "Звільняйтесь, що ви тут робите?! Передачу про мене? Ні, не буде". Я так і не підписався на це, і цієї програми не було. З ким мені було працювати? Якщо вона любить Домогарова, то що вона про мене знімає?! В кожній роботі потрібна любов, повага до людини і не тільки», — сказав EL Кравчук.

Він згадав і про свою подругу, олімпійську чемпіонку зі спортивної гімнастики Лілію Подкопаєву. За словами співака, вони спілкуються. А з ким не спілкується, так це з проросійською Ані Лорак, з якою колись товаришував.

«Не знаю, що з нею сталося, це взагалі "отрута" якась, що перетворила її на страхіття. Так ницо впасти! Я розумію, що можуть бути якісь обставини, але взагалі нікому цього не побажав би. Це стосується й деяких інших артистів, що теж так низько впали. Говорю про людей, які народилися в Україні, яким Україна все дала, і таке робити», — висловився щодо Ані Лорак EL Кравчук.

Він називає таких людей зрадниками та наголошує, що не має бажання спілкуватися з ними. Так, наприклад, він згадав і про російського співака українського походження Джанго (Олексій Піддубний), який підтримує Путіна: «Я взагалі не хочу про них думати і спілкуватися з цими зрадниками, хто таке зробив. Я бачив недавно Джанго і був у шоці. Я ж не знав, чим він займається. Взагалі не цікавився ним. І тут бачиш пику знайому поряд із Путіним. Ти ж киянин! Хворий, чи що?! Це просто шизофренія, чесно. Знати все, тут жити, а потім зраджувати».

Щодо Олега Винника, який нині живе за кордоном, співак теж має свою думку. Він гадає, що Винник «мав малий стосунок до України», виступав у німецькому театрі й, скоріш за все, до цього повернеться. «І буде жити, як і жив до того, як вирішив пару років у Києві працювати і пару мільйонів євро вивезти в Європу після виборів. І все. Буде цікаво, коли дізнаються, скільки він заробив на цих виборах, на яких всі програли. Ніхто там не виграв, але гроші заплатили», — каже співак.

EL Кравчук вважає, що з цими двома типами зірок не потрібно нічого робити: «Чи потрібно їх "люструвати", видалити їхні пісні з усіх баз, чи щось таке? Не знаю. Якщо люди не люблять цих зірок, вони не слухають їхні пісні. Композиції самі зникнуть кудись по нецікавості. Я вважаю, що їх не будуть слухати».

Цікаво, як EL Кравчук засуджує Ані Лорак, розповідає про менеджерку з СТБ, яка любить російських акторів, але й сам раніше не гребував зашкварними концертами на телеканалі «Інтер», які з року в рік 9 травня демонстрували культ «побєдобєсія». Приміром, у 2019 році на концерті він співав пісню «Землянка». Ведучими тоді були Андрій Доманський та Анастасія Даугуле, яка нині є ведучою марафону «Єдині новини». У 2018 році ці прекрасні люди, Доманський і Даугуле, зі сцени говорили про «фашистських злочинців», іменами яких називають вулиці.

Фото: інстаграм EL Кравчука, Лілії Подкопаєвої, Ані Лорак, скриншот із кліпу Олега Винника

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антон
94 дн. тому
Насколько я помню Кравчук ушёл из эфира из за сексуального скандала который произошёл и все узнали что он гей и любит молодых мальчиков. Вся пресса гудела
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
609
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
811
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
527
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 200
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
692
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 119
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду