У США збирають гроші на український мультфільм

12 Січня 2013
5368
12 Січня 2013
13:05

У США збирають гроші на український мультфільм

5368
У США збирають гроші на український мультфільм

Американці збирають гроші на український пластиліновий мультик. Про це повідомляє сайт «Свідомо».

 

 

Проект під назвою «Мuma» зареєстрували на Різдво, і за неповних п'ять днів він зібрав 375 доларів. У анімаційному фільмі йдеться про слоника, який у пошуках мами літає на Місяць в компанії комашок. Автором є  «Samklepav», режисерами виступають Тіна Танащук та Андрій Міськів.

 

Інформацію про збір коштів вони опублікували на сайті Kickstarter, американського аналога україніської «Великої ідеї», де можна пожертвувати гроші на цікаві мистецькі й соціальні проекти.

 

Орієнтовний бюджент «Муми» - тисяча американських доларів. Цих коштів має вистачити на закупівлю ліцензійного програмного забезпечення, випуск DVD і запис саундтреку на професійній студії. Композитором і виконавцем виступить Андрій Міськів, який володіє гавайською гітарою укулеле.

 

Роботу над мультфільмом його автори планують закінчити в середині лютого. Потім «Мuma» поїде на фестивалі, після яких історію про слоненя покажуть українським глядачам.

 

«Детектор медіа» 

Ілюстрація - http://www.svidomo.org

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5368
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду