Кіноредакцію «1+1» очолить Андрій Алферов

14 Вересня 2012
6932
14 Вересня 2012
14:20

Кіноредакцію «1+1» очолить Андрій Алферов

6932
Відповідатиме за відбір кінопродукції, відстежуватиме тенденції кіно- і телеринку
Кіноредакцію «1+1» очолить Андрій Алферов

З 14 вересня, відділ кіноредакціі телеканалу «1+1» очолить кінокритик Андрій Алферов. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На цій посаді пан Алферов відповідатиме за відбір кінопродукції, відстежуватиме тенденції кіно- і телеринку, а також відбиратиме кінофільми для наповнення ефіру телеканалу.

 

«Мені хотілося б не просто принести користь каналу, а й дати можливість глядачеві по-новому подивитися на світ телебачення та кіно», - запевнив він.

 

Нагадаємо, це вже його не перша співпраця з групою «1+1», адже у 2011 Андрій Алферов вів інформаційно-розважальний проект «Афіша» на телеканалі «Сіті» («Плюсплюс»).

 

Андрій Алфьоров упродовж 10 років працював ведучим станції «Просто радіо», також він пише матеріали для видань «Корреспондент», «Фокус», «Коммерсантъ», Playboy, Marie Claire, Max, www.znaki.fm, таблоїду «Медіаняня». Окрім цього, він співзасновник і куратор кіноклубу NoName Club на київській кіностудії Film.ua та член Міжнародної асоціації кінопреси (FIPRESCI).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6932
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gavnitckiy
4238 дн. тому
ЭТО КОНЦЕРТ ТОП-MЕНЕДЖMЕНТА "1+1" И УНИАН В ГЛЕВАХЕ))) СОЛИРУЕТ MИХАИЛ ГАННИЦКИЙ ))) "1+1" И УНИАН КРУПНО НЕ ПОВЕЗЛО: 1. В ПАРАШЕ: http://www.youtube.com/watch?v=N23sGpHt3YU&list=UUHrrU-aOE3sdD8-0bjXB_XA&index=7&feature=plcp 2. С ПЕСНЯКАMИ ГАВНИТСКОГО: http://www.youtube.com/watch?v=chKfpvpVzEo 3. В ДУПЛЕ: http://www.youtube.com/watch?v=fwOnX4G3yCE&list=UUHrrU-aOE3sdD8-0bjXB_XA&index=6&feature=plcp 4. И Т.Д.: http://www.youtube.com/user/tebenepovezlo
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду