«Інтер» заснував благодійний фонд допомоги дітям

1 Червня 2012
9355
1 Червня 2012
11:23

«Інтер» заснував благодійний фонд допомоги дітям

9355
Перший проект - лікування онкохворих в лондонській клініці Harley Street Clinic
«Інтер» заснував благодійний фонд допомоги дітям

Медіагрупа «Інтер» створила власний благодійний фонд - «"Інтер" - дітям». Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Завдання фонду - допомагати соціальним сиротам (дитячим будинкам, інтернатам тощо), хворим дітям (лікарням, реабілітаційним центрам та ін), спортивним і творчим дитячим організаціям, а також талановитим дітям.



Перша акція благодійного фонду «"Інтер" - дітям» приурочена до Міжнародного дня захисту дітей. Фонд запускає проект допомоги онкохворим дітям. Проект здійснюється спільно з британською Harley Street Clinic. Онкологи клініки на чолі з доктором Стергіос Захарулісом вже вивчили історії хвороби тридцяти дітей, чиє лікування в нашій країні не може бути успішним через відсутність технічних і законодавчих можливостей. Папери надало Міністерство охорони здоров'я України.



31 травня в Україну приїхала група представників клініки, а з 1 червня британські фахівці проведуть в українських онкологічних центах консультації батьків хворих дітей.



У рамках проекту британська клініка погодилася провести лікування однієї дитини повністю за свій рахунок. Дізнатися, кому саме англійські онкологи почнуть надавати невідкладну допомогу, можна в програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» о 22:30.



Фахівці Harley Street Clinic готові і далі брати маленьких пацієнтів, лікування яких в Україні по протоколу закінчено. Вони самі будуть вибирати кандидатури хворих за даними, наданими Міністерством охорони здоров'я України. Але на лікування дітей будуть потрібні гроші.



Українці зможуть надати матеріальну допомогу. Як це зробити, детально розкажуть у програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим».

 

Телеканал «Інтер» стежитиме за результатами лікування дітей за кордоном і інформувати про це своїх телеглядачів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9355
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду