Попередня перевірка не виявила порушень у діях ДАІ щодо Розинської

11 Травня 2012
9574
11 Травня 2012
08:50

Попередня перевірка не виявила порушень у діях ДАІ щодо Розинської

9574
Попередня перевірка не виявила порушень у діях ДАІ щодо Розинської

Попередня перевірка управління ДАІ не виявила порушень службової дисципліни та вимог чинного законодавства в діях інспекторів під час інциденту з ведучою Першого національного Наталією Розинською та складання щодо неї протоколів. Про це «Детектор медіа» повідомив Володимир Поліщук, начальник управління зв'язків з громадськістю МВС України, посилаючись на офіційну інформацію ДАІ.

 

Остаточне рішення за результатами службового розслідування, за словами Поліщука, буде надано після перевірки прокуратурою Голосіївського району та розгляду Голосіївським районним судом складених адміністративних протоколів.

 

Нагадаємо, за словами Володимира Поліщука, у довідці ДАІ йдеться про те, що проти Наталії Розинської складено чотири адміністративні протоколи за правопорушення: за невиконання вимог дорожніх знаків, вимог працівника міліції про зупинку, ненадання водійського посвідчення та реєстраційних документів і за відмову від проходження медичного огляду на стан сп'яніння.

 

Ведуча визнає лише один протокол, у якому йдеться про те, що вона відмовилася від огляду на стан алкогольного, наркотичного та іншого сп'яніння. Свою позицію пані Розинська аргументує тим, що отримала копію лише цього протоколу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9574
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду