Янукович доручив уряду забезпечити доступ громадян до інтернету

22 Березня 2012
4964
22 Березня 2012
12:10

Янукович доручив уряду забезпечити доступ громадян до інтернету

4964
Янукович доручив уряду забезпечити доступ громадян до інтернету

Президент України Віктор Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову та голові Національної комісії Петру Яцуку до 2 липня розробити та визначити вимоги щодо створення технологічної інфраструктури мережі інтернет та мереж доступу до неї в населених пунктах, а також розробити спрощений порядок погодження проектів зі створення такої інфраструктури. Про це повідомляє прес-служба президента.

 

Крім того, глава держави доручив уряду опрацювати питання щодо визначення правил доступу операторів та провайдерів телекомунікацій до елементів технологічної інфраструктури мережі інтернет спільного користування та житлового фонду всіх форм власності для організації та проведення відповідних будівельних, монтажних робіт.

 

Також голові Ради Міністрів Автономної республіки Крим та головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій доручено при підготовці проектів регіональних програм соціально-економічного та культурного розвитку сприяти забезпеченню широкого доступу до інтернету, зокрема в сільській місцевості; розбудові технологічної інфраструктури інтернету та мереж доступу до неї споживачів; створенню окремих елементів технологічної інфраструктури мережі інтернет спільного користування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4964
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду