ТОНІС хоче змінити концепцію

28 Липня 2011
6521
28 Липня 2011
16:38

ТОНІС хоче змінити концепцію

6521
ТОНІС хоче змінити концепцію

Телеканал ТОНІС планують перезапустити, а саме - змінити програмну концепцію з метою підвищення рейтингів. Про це «Детектор медіа»  повідомив заступник генерального директора каналу Олександр Бутко.

 

Остаточний варіант нової концепції ще не затверджений, тому розповісти про неї пан Бутко поки що не зміг.

 

За його словами, творчий колектив каналу перебуває у відпустці до 1 серпня, на сьогодні жодних кадрових змін не відбулось. За даними джерел «Детектор медіа», на каналі змінилися програмний і фінансовий директори.

 

«З 1 серпня розпочнеться вивчення можливостей та перспектив у новому обличчі, - сказав пан Бутко, - Далі ми  будемо дивитись. Хто реально зможе і готовий працювати - працюватиме. Хто не здатний, напевно, буде йти. Ми зараз вивчаємо ситуацію на каналі, оскільки рейтинги знизились і зараз досить складна ситуація».

 

Водночас на ринку поновилися чутки про продаж каналу, які активно курсують останнє півріччя. На відповідне запитання ТК Олександр Бутко зазначив, що не володіє такою інформацією. Нагадаємо, власником телеканалу є компанії, пов\'язані з Володимиром Костеріним.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6521
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1108
4668 дн. тому
Интересно, слухи о продаже канала - это такой способ защиты собственности, да? ;) Интересненько... Интересненько...
0524
4669 дн. тому
хорошо, что поменяли прогрммного очковтерателя, может дело пойдет!?
1108
4670 дн. тому
Ггг... Ну не представили - так не представили. Один, второй - какая разница. Или не привыкли еще к калейдоскопу лиц и лицедеев?
Владимир
4672 дн. тому
А, кто такой Будко? Слышать слышали, а вот в живую не видели! Коллективу представлен не был!
1108
4672 дн. тому
""А вы, друзья, как не садитесь, все в музыканты не годитесь..." К журналистам это ни в какой мере не относится
fcw
4672 дн. тому
Этому каналу уже ничто не поможет. Разве что смена владельца. При таком убогом финансировании меняй не меняй концепцию - итог будет одинаков.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду