КРТ позбувся релігійних програм протоіерея Андрія Ткачова

31 Травня 2011
6873
31 Травня 2011
17:42

КРТ позбувся релігійних програм протоіерея Андрія Ткачова

6873
КРТ позбувся релігійних програм протоіерея Андрія Ткачова

Понад місяць на телеканалі КРТ не виходять дві програми протоіерея Андрія Ткачова «На сон грядущим» і «Сад божественных песен», пише сайт «Православіє в Україні».

 

Автор і ведучий підтвердив, що його проекти в ефірі КРТ не виходять. Крім того, вони зняті з виробництва і закриті.

 

За словами отця Андрія, останнім часом політика каналу дуже змінилася, у керівництва з'явилася інша мета, і в решті-решт воно вирішило, що телепрограм духовного спрямування не потребує.

 

КРТ, який позиціонує себе як сімейно-розважальний телеканал, взяв курс на зміну програмного наповнення.

 

Зокрема з'явилися нові програми «Папарацци», «PRO-Новости», «Герой экрана», «Отар против», «Страшно красивые», «Жена напрокат», «Звезды зажигают», «Планета ШоуБиз», «Скорая модная помощь» та інші.

 

Протоіерей Андрій Ткачов наразі веде радіопрограму «Путівник з отцем Андрієм» («Ера ФМ»).

 

Як писала ТК, телеканал КРТ заявив про зміну формату і перехід на розважальний контент, при цьому мовник вирішив майже повністю відмовитися від просвітницьких програм. Перед каналом стояло завдання вийти на самоокупність і залучити більш молодого глядача. Менеджмент планував оновити сітку і запустити новий програмінг і «сучасне» ефірне оформлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6873
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ник
4713 дн. тому
Та годі Вам, таки позбулися. Замість одного жвавого дурману буде інший.
bursak
4713 дн. тому
Шановна ТК, "позбутися" можна проблем, головного болю, зрештою гемору. О. Андрій доволі жвавий та динамічний ведучий, місіонер з "креативом", даруйте за трюізм. Його програма була не найгіршим витвором власного виробництва. Те, що закрили її, а не, скажімо, "Планету ШоуБиз", дедалі свідчить про балванізацію українського ТБ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду