Концерн РРТ планує отримати 24,9 млн грн чистого прибутку

31 Травня 2011
5969
31 Травня 2011
11:28

Концерн РРТ планує отримати 24,9 млн грн чистого прибутку

5969
Концерн РРТ планує отримати 24,9 млн грн чистого прибутку

Кабінет Міністрів України затвердив фінансовий план Концерну радіомовлення, радіозв\'язку та телебачення на 2011 рік. Відповідне розпорядження №455-р 25 травня оприлюднене на урядовому порталі.

 

Як повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну, доходи КРРТ передбачені в розмірі 423,6 млн грн, що на 7,4 % більше від плану 2010 року. А чистий прибуток заплановано в розмірі 24,9 млн грн.

 

Крім того, до Державного бюджету України та цільових фондів планується спрямувати 168,5 млн грн, що на 12,5% більше від плану попереднього року.

 

Документ розробило Міністерство інфраструктури. В уряді вважають, що реалізація фінансового плану сприятиме збереженню існуючих державних мереж ефірного теле- і радіомовлення та телекомунікаційних мереж, розвитку на їх базі сучасної надійної інформаційної системи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5969
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду