«Інтер» змінить керівника інтернет-напряму

15 Квітня 2011
13313
15 Квітня 2011
17:35

«Інтер» змінить керівника інтернет-напряму

13313
А до нового телесезону презентує нову версію інтеграції телебачення і інтернету
«Інтер» змінить керівника інтернет-напряму

Костянтин Лемешок іде з посади директора компанії «Інтерактивний маркетинг», яка з 2004 року займається розвитком веб-проектів групи «Інтер» (сайти podrobnosti.ua, inter.ua, ntn.ua, k1.ua тощо). Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив заступник голови правління телеканалу «Інтер» Сергій Амелічев.

 

«Ми вдячні Костянтину Лемешку за тривалу і плідну співпрацю і бажаємо йому успіхів в проектах, які він збирається зараз розвивати», - зазначив пан Амелічев.

 

За інформацією джерел ТК, новим керівником напряму інтернет-проектів стане Микола Мельник. Коментувати цю інформацію Сергій Амелічев не став, лише висловивши сподівання, що «нові кадри принесуть свіжі ідеї в розвиток вебпроектів групи "Інтер" і допоможуть більш енергійно розвиватися у цьому непростому сегменті».

 

«Розвиток інтернет-складової є одним із перспективних напрямів у розвитку медіа групи "Інтер". Це, безсумнівно, потребує оновлення і нарощування всієї структури, відповідальної за напрям. Наразі ми знаходимося на стадії розробки, визначення нових напрямів розвитку і більш глибокого інтегрування цієї частини медіа групи», - додав він.

 

За його словами, уже до початку нового телевізійного сезону група представить нову версію інтеграції телебачення і інтернету.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13313
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
то ли еще будет...
4677 дн. тому
веб-проекты сыпятся "в хлам". На новый бокс.интер.уа можно смотреть только в нетрезвом состоянии. Смотрите скоро "новая версия интеграции тв и интернета" в исполнении "сапожников". Только на "Интере"!
жепь
4678 дн. тому
"Ушли" Костю и редакция посыпалась. Спасибо, кумовья!
?
4678 дн. тому
кто все эти люди??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду