«Погода» незабаром повернеться на ТОНІС, а «Твій хіт» змінив формат

5 Лютого 2011
7258
5 Лютого 2011
12:57

«Погода» незабаром повернеться на ТОНІС, а «Твій хіт» змінив формат

7258
«Погода» незабаром повернеться на ТОНІС, а «Твій хіт» змінив формат

«Погода» на телеканалі ТОНІС не закривається і незабаром поновить свій вихід. Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

За інформацією наших джерел, на телеканалі зняли з ефіру проекти «Твій хіт» та «Погоду». На сайті каналу також зникла сторінка «Погоди».

 

Однак проект «Твій хіт» продовжує транслюватися в інших слотах: тепер він починається о 10:10, о 16:25 та о 02:30. Проект дещо змінив формат і виходитиме без ведучого, оскільки ведучий, учасник гурту D.Lemma - МASTA, пішов з каналу

 

Нагадаємо, «Твій хіт» - це інтерактивний хіт-парад кліпів вітчизняних виконавців.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7258
Теги:
Читайте також
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
BEST
4829 дн. тому
Вот ведь сволочье, что ж вы с каналом сделали?
vadim
4831 дн. тому
Отольются кошечкам мышиные слезы.
Юля
4831 дн. тому
Верните Масту!!!
0868
4832 дн. тому
Поки бізнесом та мозком власника Тонісу будуть керувати різні дуркуваті жадібні тупорилі дівки - відродження ніякого не буде. Амінь!
vidikon
4832 дн. тому
Усім заправляє Букатіна. Кілі вник, та ще пара осіб, їх самих треба звільнити. Може і відродиться бізнес Костеріна, хоча……
0868
4833 дн. тому
Ой, не треба про управляючу компанію. Оййй, аж зуби заболіли, апетит пропав. Вони ще живі? Їх не пересаджали? не закопали живцем? А що, Миліневська віконали свою підривну роботу і втекла? Чи зрозуміла, що і її на..ли?
iren
4833 дн. тому
А, куди діли Милі невську, теж співати пішла, як ведучий ТХ???????????????
Уваров В
4833 дн. тому
Люди бизнеса! Купите тонис, мы хорошие и работать умеем за копейки, нас только в хорошие руки отдать нужно и правильные задачи ставить и все будет ОК! И владелец здесь не причем, у него есть управляющая компания дармоедов.
0868
4833 дн. тому
Угу... Власник "Тонісу" - хворіє. Вітчизняні лікарі там десь камеру, тьху, палату вже приготували в Лук'янівській лікарні, за діагнозом, що поставив головний лікар Валєра Хорошковський. А закордонні ще, кажуть, можна амбулаторно полікувати. То йому, власнику, якось проблеми "Тонісу", розумієте. Бо з'явиться проблеми вирішувати, а головний лікар скаже - в морг, так в морг без розмов. ну от десь така ситуація
Наташа
4833 дн. тому
А, что на ТОНИСЕ пресс-служба есть, и кто это поддннннннимите руку?!
+++++
4833 дн. тому
Ага, ушел ведущий Хитов из канала, как же!!!! Ушли его!!!! Как и многих хороших сотрудников!!!! Осталось еще совсем немного тех, кого можно уволить и останутся "работать" одни управляющие компанией и их подхалимы... а управлять-то будет уже некем... и будет еще один МЕГА канал - МЕГА-ТОНИС!!!! А жаль... И погоду больше не откроют, виртуальную студию-то закрыли...людей уволили... еще скоро и новости закроют - сказали еще пару месяцев и все....Так что смотрите Тонис, пока он еще жив....
уволеный
4833 дн. тому
ПРОВДА! Людей уволили, а вот расчет произвести,забыли….
YRA
4833 дн. тому
Любі друзі! Костеріна давно не бачив, кажуть хворіє. Може він не знає, як керують люди, які в телебаченні нічого не розуміють? Дійсно на Тонісі людей не цінують, тільки цього режисера з Інтеру, та комерційного, який нічого продати не може , а як вони можуть пилюку в очі кидати.
Леша
4833 дн. тому
Куда, смотрит Костерин? Рабочих лошадей уволили, и вертуалку закрыли вот и погоды нет, а в управляющей людей, не мерено., чем управляют? Взяли Захарченко у него за-ца не болит на два стула растягивать и права качать?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду