«Україна» запускає шоу для дітей «Очам не вірю»

22 Квітня 2010
20432
22 Квітня 2010
14:05

«Україна» запускає шоу для дітей «Очам не вірю»

20432
«Україна» запускає шоу для дітей «Очам не вірю»

Телеканал «Україна» запускає нове сімейно-ігрове шоу «Очам не вірю», створене за форматом 2WayTraffic. Прем'єра проекту - 1 травня о 9:00. Вестиме програму актриса Ірма Вітовська, повідомляє прес-служба каналу.

 

Учасниками «Очам не вірю» стануть дві дитячі команди, які змагатимуться у вмінні відрізняти правду від брехні. На них очікують наступні завдання: переглянувши відеоролики, вгадати, чи показують їм справжнє домашнє відео, чи постановочні зйомки; за продемонстрованою частиною відеосюжету вгадати, чим він закінчиться; визначити, які з історій, розказаних командою-суперником, є правдою, а які - вигадкою.

 

Ведуча Ірма Вітовська зазначає, що шоу для неї цікаве тим, що в ньому беруть участь діти. «Зараз на українському телебаченні дуже мало по-справжньому цікавих передач для дітей і про дітей. Сподіваюся, що нам вдасться зробити так, щоб кожна дитина не лише з задоволенням дивилася шоу, а й хотіла стати його учасником», - цитує прес-служба її слова.

 

Шоу «Очам не вірю» виходитиме на телеканалі «Україна» щосуботи о 9:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20432
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5118 дн. тому
Хоть не з Астфьєвою у ведучих?_
Детолюб
5118 дн. тому
Удачи, коллеги!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду