Q-TV - чоловічий канал СТБ - розпочне мовлення у вересні

13 Травня 2008
20259
13 Травня 2008
15:49

Q-TV - чоловічий канал СТБ - розпочне мовлення у вересні

20259
Q-TV  - чоловічий канал СТБ - розпочне мовлення у вересні
У вересні 2008 року розпочне мовлення чоловічий супутниковий канал аудиторії СТБ. Назва каналу – Q-TV. Про це повідомив бренд-менеджер нового мовника Олексій Ієвлєв під час Днів кабельного телебачення України, що нині проходять у селищі Гаспра (Крим). 
 
У липні-серпні новий канал має вийти в тестовому режимі. Q-TV орієнтований на молодих чоловіків віком до 30 років. Слоган каналу: «Дійсність, що вражає». Генеральним директором каналу є голова правління СТБ Володимир Бородянський, керівником проекту Q-TV став Ілля Семенов. 
 
Як розповів «ТК» Олексій Ієвлєв, канал на цьому тижні може отримати ліцензію Нацради. «Ми вже встигли програти в тендері на цифрове мовлення. Але технічна сторона не викликає в нас ніяких питань. Побоювання викликає лише те, чи зможемо ми вийти з достатньою кількість якісних програм власного виробництва», - сказав він.
 
За його словами, чверть добового мовлення каналу становитимуть програми власного виробництва: «Ми прагнемо не зробити якомога більше власних програм, а зробити їх на належному рівні. Ми не хочемо вийти в ефір з поганим програмним продуктом». 
 
Виробництвом власних проектів на Q-TV займатиметься команда СТБ. За словами бренд-менеджера Q-TV, на каналі з’являться програми про надможливості людського розуму й тіла, про єдиноборства, відеоігри та сучасні комп’ютерні технології. Також канал демонструватиме японські ігрові шоу, наприклад «Фортеця Такеші Кітано». 
 
«Велику частину ефіру займатимуть програми для чоловіків з елементами еротики», – зазначив Олексій Ієвлєв. Окрім цього, за його словами, в ефірі з’являться гумористичні передачі та програми, що міститимуть чорний гумор. На каналі також виходитимуть власні новини, які бренд-менеджер охарактеризував як повідомлення «про ідіотські новинки світу». 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20259
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5824 дн. тому
Це ти глухий.
5827 дн. тому
а НТН разве не мужской канал - вроде они ж уже имеют этот формат.
Олег
5827 дн. тому
Завжди ігонорував, і надалі буду ігнорувати російськомовоний продукт на українському телебаченні. А всі небажаючі українофоби дивитися ТБ українською в Україні мають можливість повернутися туди де російська мова державна. Тим більше "родіна завйот", "родіна ждьот". Ось так.
5827 дн. тому
Пустая затея, на мове этот канал и глухие смотреть не станут.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду