Серіал «Адвокат» замінить «Лікарську таємницю» в ефірі СТБ

24 Травня 2007
7924
24 Травня 2007
10:17

Серіал «Адвокат» замінить «Лікарську таємницю» в ефірі СТБ

7924
Серіал «Адвокат» замінить «Лікарську таємницю» в ефірі СТБ

11 червня на каналі СТБ стартує новий телесеріал «Адвокат». Він замінить «Лікарську таємницю», показ якої буде припинено до того, як канал придбає нові серії. Серіал виходитиме по буднях о 21.00.

 

Головний герой російського серіалу – адвокат Зімін. Кожна серія присвячена окремій справі з адвокатської практики. У ролях – Андрій Соколов, Ірина Нізіна, Наталія Лесніковська, Сергій Астахов, Олена Єланська, Олександр Кознов, Анастасія Макєєва, Лариса Шатило, Андрій Ломоносов, Єгор Барінов, Іван Щоголєв та Ліза Арзамасова.

 

Виробник серіалу – російська телекомпанія НТВ та ЗАТ «Мотор фильм Студия». Серіал знімався у 2003-2007 роках. Автор «Адвоката» – Максим Стішов, автори сценарію – Юрій Рогозін, Олександр Пронін, Юрій Каменецький, Ежен Щедрін, Павло Ґельман та Рустам Ізмайлов. Режисери – Ілля Максимов, Андрій Соколов, Дмитро Фікс і Олександр Павловський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7924
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду