«Дизель Ранок» на ICTV вийде українською мовою і з новими ведучими

«Дизель Ранок» на ICTV вийде українською мовою і з новими ведучими

11 Травня 2017
1498
11 Травня 2017
17:04

«Дизель Ранок» на ICTV вийде українською мовою і з новими ведучими

1498
Найпозитивніші і найсмішніші новини в рамках п'ятничного випуску «Ранку у Великому Місті» на ICTV вперше вийдуть з новими ведучими. Які, до того ж, заговорять українською мовою! Замість звичних веселунів Єгора Крутоголова і Олександра Бережка завтра, 12 травня, найактуальніші події за тиждень прокоментують актори «Дизель Студіо» – Олег Іваниця та Марина Поплавська.
«Дизель Ранок» на ICTV вийде українською мовою і з новими ведучими
«Дизель Ранок» на ICTV вийде українською мовою і з новими ведучими

– Я впевнений, наш гумор зрозумілий будь-якою мовою, а тому захотілося звернутися до глядачів рідною – українською. Коли ми маємо в команді таких чудових носіїв мови, як Марина та Олег, то гріх цим не скористатися. До речі, ми готуємо спецвипуск «Дизель Ранку» до Дня Конституції – виключно українською зі всіма акторами «Дизель Студіо». А на День Незалежності глядачів очікує суперсюрприз, – розповів шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

В ролі ведучого новин Олег Іваниця відчував себе комфортно – ще в студентські роки він працював ведучим на радіо «Ух» в Тернополі і говорив там виключно українською, якою блискуче володіє.

– Я дуже радий, що «Дизель Ранок» буде наповнений україномовним контентом, інакше ж і бути не повинно, – вважає Олег Іваниця. – Нам з Мариною дуже комфортно працювати в парі, вона дівчина досвідчена і як ведуча, і як носій мови, спокійна і врівноважена. По-моєму, у нас відмінно все вийшло, органічно і сучасно. Не люблю, коли рідну мову роблять якоюсь штучною, занадто правильною чи що.

Марина Поплавська, педагог за освітою, і викладає українську мову та літературу в одній з житомирських шкіл.

– Для мене це було дуже хвилююче, адже я вперше виступила саме в ролі телевізійної ведучої, – зізналася Марина Поплавська. – Півроку роботи на радіо я навіть не враховую, адже це зовсім інше. З хвилюванням мені допомагали справлятися хлопці – Єгор Крутоголов, Саша Бережок і Женя Гашенко, які є досвідченими новинарями. Зізнаюся, мені дуже сподобалося, із задоволенням продовжила б!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1498
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду