NewsOne. Вдалий старт нового сезону! - Прес-служба каналу

NewsOne. Вдалий старт нового сезону! - Прес-служба каналу

27 Січня 2017
1029
27 Січня 2017
17:04

NewsOne. Вдалий старт нового сезону! - Прес-служба каналу

1029
З січня 2017 в ефірі NewsOne відбулися великі зміни. І у цих змін є відчутні результати.
NewsOne. Вдалий старт нового сезону! - Прес-служба каналу
NewsOne. Вдалий старт нового сезону! - Прес-служба каналу

У вечірньому праймі вийшло нове шоу «20/22 з Литвиненком і Апасовим», яке замінило вже звичне для глядачів телеканалу «Ехо України» з Матвієм Ганапольським. Крім того, «Велике інтерв'ю» тепер знову веде Світлана Орловська.

Програма «20/22 з Литвиненком і Апасовим» демонструє впевнене зростання показників. Рейтинг «20/22» за перший тиждень показу досяг показників «Ехо України», яке транслювалося в цьому слоті раніше. А вже на другому тижні після прем'єри «20/22» у слоті 20: 00-22: 00 її показники перевершили показники "Ехо України" в грудні з такими цифрами - rat% 0,74 і shr% 1,75 за аудиторією 18+ (міста 50 тис. +).

«NewsOne був і залишається - каналом соціально-відповідальних людей. Глядачі інтерактивного ток-шоу «20/22» стали нашими співавторами. Ми разом вибираємо теми, враховуючи інтереси, настрій і очікування сучасного суспільства. Телеканал NewsOne, як і раніше, працює з дотриманням журналістських стандартів, підтримуючи дух очікування змін в нашому суспільстві і дотримуючись національних інтересів України», - прокоментувала ситуацію ведуча програми Юлія Литвиненко.

«Велике інтерв'ю» зі Світланою Орловської стартувало в ефірі 16 січня. З першого тижня показало зростання в своєму слоті на 61% в порівнянні з першими двома тижнями року, коли «Велике інтерв'ю» йшло з Євгеном Кисельовим. І досягло показників за аудиторією 18+ (міста 50 тис. +) Rat% 0,58 і shr% 1,66 в порівнянні з виходами "Великого інтерв'ю" в грудні 2016 (rat% 0,53 і shr% 1,58).

Таким чином, зміна ведучіх і програмінгу телеканалу NewsOne у вечірньому праймі дала поштовх до подальшого зростання показників. А вже найближчим часом, крім знайомих і успішних програм, в мовленні каналу очікується поява нових якісних, яскравих проектів і зіркових персон в ролі ведучих. Не пропустіть!

Нагадуємо, програма «20/22 з Литвиненком і Апасовим» виходить по буднях з 20:00 до 22:00, а програма «Велике інтерв'ю» зі Світланою Орловської - по буднях з 22:00 до 23:00.

Прес-служба телеканалу NewsOne

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу NewsOne
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1029
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду