«Ті, що вражають»: ТСН відзначає 20-річчя та вирушає у всеукраїнський тур

«Ті, що вражають»: ТСН відзначає 20-річчя та вирушає у всеукраїнський тур

10 Жовтня 2016
1655
10 Жовтня 2016
12:15

«Ті, що вражають»: ТСН відзначає 20-річчя та вирушає у всеукраїнський тур

1655
1 січня 2017 року Телевізійній Службі Новин каналу 1+1 виповнюється 20 років. До свого ювілею новинарі готують серію тематичних подій, першою з яких стане всеукраїнський тур університетами у жовтні-листопаді цього року.
«Ті, що вражають»: ТСН відзначає 20-річчя та вирушає у всеукраїнський тур
«Ті, що вражають»: ТСН відзначає 20-річчя та вирушає у всеукраїнський тур

Соціально-освітній проект «Ті, що вражають» - це серія мотивуючих виступів у містах України. Серед учасників виступів – ведучі ТСН Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька та Марічка Падалко, журналісти ТСН Андрій Цаплієнко, Олександр Загородній, Наталія Фібріг, Маргарита Ситник та Наталія Нагорна, а також запрошені зірки та друзі ТСН – Володимир Зеленський, Ірина Данилевська, Світлана Тарабарова, Олена Кравець, Саша Кольцова, Олексій Вертинський та інші.

Виступи пройдуть у п’яти університетах у Маріуполі, Херсоні, Івано-Франківську, Житомирі та Сумах. Аудиторія туру – талановита молодь, студенти та жителі міст.

Кожен з учасників проекту поділиться історіями своїх злетів і падінь, цікавими фактами з життя, розповість про свій кар’єрний та життєвий шлях, аби на власному прикладі продемонструвати, що наполеглива праця та віра в себе здатні змінити життя та світ навколо.

Проект покликаний надихнути молодих українців, повернути віру в те, що у них є майбутнє в Україні, що все можливо. Розповісти, що за будь-якою історією успіху часто стоять невдачі і подолання труднощів, та головне - не здаватися і йти до своєї мрії.

«Ті, що вражають» - унікальний проект для українського телебачення, адже це можливість підтримати жителів невеликих міст та розділити з ними цінності ТСН.    

«За допомогою цього туру ТСН розкриває своє серце і душу – ще ніколи ми не були настільки близькими до наших телеглядачів, до молодого покоління. Ще ніколи ми не розповідали так багато про людей, які «роблять новини» - очі і руки ТСН, її кореспондентів та ведучих. Місія проекту проста і водночас дуже важлива – надихнути людей, підкріпити їх віру в себе та краще майбутнє нашої країни», - розповів директор департаменту новин Сергій Попов.  

Тур розпочнеться 19 жовтня та триватиме до кінця листопада. За подробицями можна слідкувати у випусках новин ТСН та у соціальних мережах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу 1+1
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1655
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду