14 вересня – прес-сніданок «Судова реформа: очікування та можливі сценарії»

1 Вересня 2016
2970
1 Вересня 2016
18:27

14 вересня – прес-сніданок «Судова реформа: очікування та можливі сценарії»

2970
«Реанімаційний Пакет Реформ» та «Детектор медіа» запрошують журналістів всіх видів ЗМІ долучитися до публічної дискусії про судову реформу.
14 вересня – прес-сніданок «Судова реформа: очікування та можливі сценарії»

14 вересня в м. Києві з 10:00 до 11:00.

Акредитація обов’язкова. Просимо реєструватись у Юлі Зелінської (098 446 61 95 або zelin.tk@gmail.com). Кількість учасників обмежена. Після підтвердження реєстрації, Вам буде надіслано запрошення з адресою місця зустрічі.

2 червня були прийняті довгоочікувані зміни до Конституції щодо правосуддя та новий Закон «Про судоустрій і статус суддів». Останні набирають чинності – 30 вересня.

Чи готові суди до змін? Яким має бути Верховний Суд: новий чи "по-новому"? Хто зможе стати суддею ВС та які вимоги до кандидатів? Вища Рада Правосуддя – яких нововведень слід очікувати та чи буде її діяльність ефективнішою за Вищу Раду Юстиції? Чи зможе Вища кваліфікаційна комісія суддів України забезпечити високоякісний добір нових суддів? На ці та інші питання спробують відповісти наступні спікери:

Оксана Сироїд, Заступник Голови Верховної Ради України;

Тарас Шевченко, директор Центру демократії та верховенства права, співголова Ради РПР;

Михайло Жернаков, експерт групи РПР «Судова реформа», член Ради РПР;

Леонід Ємець, народний депутат.

 

Організатори: коаліція «Реанімаційний Пакет Реформ», ГО «Детектор медіа» та ГО "Центр демократії та верховенства права".

Захід відбувається за підтримки Посольства Швеції.  

Акредитація обов’язкова. Просимо реєструватись у Юлі Зелінської по тф. (098) 446-61-95 або zelin.tk@gmail.com. Після підтвердження реєстрації Вам буде надіслано запрошення з місцем зустрічі. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2970
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитро
2788 дн. тому
імхо, трохи дивно обговорювати судову реформу без діючих представників судового корпусу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду