«Скрябін. Постскриптум» став найкращим документальним фільмом за версією Delo.ua

7 Квітня 2016
677
7 Квітня 2016
15:57

«Скрябін. Постскриптум» став найкращим документальним фільмом за версією Delo.ua

677
«Пес» та «Ніконов і Ко» потрапили в ТОП-10 українських серіалів
«Скрябін. Постскриптум» став найкращим документальним фільмом за версією Delo.ua

Телепродукти власного виробництва каналу ICTV відзначили в рейтингу «Знято в Україні». Перше місце в номінації «Вибір читача» за підсумками онлайн-голосування зайняв документальний фільм «Скрябін. Постскриптум» виробництва телеканалу ICTV. Також у топ-10 кращих українських серіалів увійшли два детективи ICTV – «Пес» та «Ніконов і Ко». Переможців голосування назвали 6 квітня в Києві на урочистій церемонії.

Проект «Знято в Україні», який напередодні 2016 року запустив сайт delo.ua, включав рейтинг фільмів, серіалів, документальних фільмів, акторів, продюсерів, прокатників і всіх фахівців, які працювали на знімальних майданчиках. Переможців визначали за допомогою онлайн-голосування, а також враховуючи оцінки експертів – кінофахівців і лідерів думки, знавців українського кіно. Всього учасниками голосування стали понад 350 ігрових, документальних та анімаційних фільмів, а також серіалів. Рейтинг покликаний популяризувати українське кіно, знайомити з активними і перспективними учасниками кіно- і телеіндустрії.

Прес-служба ICTV

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
677
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду