Гендиректором РБК став Дерк Сауер

Гендиректором РБК став Дерк Сауер

6 Листопада 2013
3924
6 Листопада 2013
12:11

Гендиректором РБК став Дерк Сауер

3924
Гендиректором РБК став Дерк Сауер
Гендиректором РБК став Дерк Сауер

Рада директорів ВАТ «РБК» ухвалила рішення про призначення на посаду генерального директора товариства Дерка Сауера, який є також президентом однойменного медіахолдингу. Йдеться в повідомленні РБК, пишуть «РИА новости».

 

Попередній гендиректор ВАТ «РБК» Сергій Лаврухін в липні оголосив, що 26 серпня залишає компанію за власним бажанням. «РБК» у серпні повідомила, що новим гендиректором стане пан Сауер.

 

Виконувати свої обов'язки Дерк Сауер розпочне з 6 листопада.

 

Пан Сауер займає посаду президента ВАТ «РБК» і входить до ради директорів ВАТ «РБК» з 2012 року. До цього з 1992 року Дерк Сауер керував видавничим домом Sanoma Independent Media (видає газети The Moscow Times, «Ведомости», журнали Cosmopolitan, Esquire, Harvard Business Review), у тому числі - з 1992 по 2008 роки на посаді генерального директора, з 2008 року - в якості голови наглядової ради.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3924
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду