В ефір каналу «2+2» повертається програма «Профутбол»

В ефір каналу «2+2» повертається програма «Профутбол»

22 Липня 2014
5649
22 Липня 2014
17:14

В ефір каналу «2+2» повертається програма «Профутбол»

5649
В ефір каналу «2+2» повертається програма «Профутбол»
В ефір каналу «2+2» повертається програма «Профутбол»

У неділю 27 липня о 21.30 на телеканалі «2+2» знову вийде програма «Профутбол». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект повертається в ефір після невеликої перерви, разом з початком Чемпіонату України. Ведучі - Ігор Циганик і Олександра Лобода.

 

«Наші футбольні вболівальники за минулі півроку довели, що футбол може об'єднувати людей, навіть тих, хто був непримиренний. Ці кілька місяців показали, наскільки важливо говорити один одному правду. «Профутбол» завжди був у гущі футбольних подій і ніколи не боявся говорити правду! Новий (безумовно, найскладніший у історії) український футбольний сезон стане ковтком свіжого повітря для втомленого від війни народу України», - говорить ведучий Ігор Циганик.

 

Футбольний сезон канал «2+2» почне з трансляції матчу «Чорноморець» - «Олімпік» у суботу 26 липня, початок трансляції матчу - 19.20. У неділю 27 липня канал покаже матч між командами «Динамо» - «Ворскла». Початок трансляції в 19.20.

 

Коментувати матчі будуть  Володимир Кобельков, Вадим Скічко і Дмитро Поворознюк.

 

Можна також переглянути онлайн-трансляцію.

 

Відразу після закінчення трансляції матчу «Динамо» - «Ворскла» о 21.30 вийде програма «Профутбол».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5649
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду