НТКУ пропонує кандидатам у президенти взяти участь у телепроекті «Національні дебати»

НТКУ пропонує кандидатам у президенти взяти участь у телепроекті «Національні дебати»

17 Квітня 2014
4492
17 Квітня 2014
19:38

НТКУ пропонує кандидатам у президенти взяти участь у телепроекті «Національні дебати»

4492
Участь у «Національних дебатах» коштуватиме 180 тис. грн кожному з кандидатів
НТКУ пропонує кандидатам у президенти взяти участь у телепроекті «Національні дебати»
НТКУ пропонує кандидатам у президенти взяти участь у телепроекті «Національні дебати»

Національна телекомпанія України пропонує всім кандидатам у Президенти України взяти участь у телепроекті «Національні дебати» - дискусійній програмі Першого, що має на меті висвітлити позиції всіх учасників передвиборчого процесу. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Таку пропозицію НТКУ зробила кандидатам після жеребкування в ЦВК черговості надання кандидатам ефірного часу для проведення передвиборної агітації, що відбулося 17 квітня.

 

«"Національні дебати" - це можливість для кандидатів вийти за межі дискусії між собою, між власними політичними силами, ідеями та вподобаннями, й відповісти на прямі питання, які цікавлять сьогоднішнього виборця», - йдеться в повідомленні Першого національного.

 

За задумом проекту, кандидати в президенти вестимуть дискусію не лише між собою, а й відповідатимуть на питання електорату, який буде представлено в глядацькій залі професурою, студентством, журналістами та громадськими активістами.

 

Модератором дискусійного проекту буде генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

 

«На кожен ефір дискусійної програми "Національні дебати" згідно з результатами жеребкування будуть запрошуватися чотири кандидати. Кожен випуск триватиме півтори години і буде поділений на чотири тематичні блоки. У межах одного ефіру всім чотирьом кандидатам модератор ставитиме однакові запитання, час на відповідь усіх кандидатів рівномірно фіксований. Формат "Національних дебатів" передбачає окремий блок питань і відповідей між кандидатами»,- повідомив деталі про формат «Національних дебатів» генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія.

 

Усім кандидатам у президенти Перший відкрито пропонує рівні умови. Учасники кожної програми визначатимуться прозорим жеребкуванням у прямому ефірі Першого національного. Участь у «Національних дебатах» коштуватиме 180 тисяч гривень кожному з кандидатів відповідно до розрахунків вартості однієї ефірної хвилини: 90 хвилин × 8 000 гривень ÷ 4 учасники = 180 000 гривень.

 

«Національні дебати» виходитимуть в ефір щосуботи та щонеділі з 19:00 до 20:30. Про старт проекту буде повідомлено найближчим часом.

 

Нагадаємо, Перший національний анонсував запуск телепроект у жанрі теледебатів кандидатів у Президенти України. Планувалося, що дебати стартують 22 квітня і їх модеруватиме генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія. За законом теледебати кандидатів передбачені лише в другому турі виборів між двома кандидатами, які набрали найбільшу кількість голосів виборців.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4492
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3712 дн. тому
одна із прес-служб, +1, про безкоштовність участі у дебатах "з метою забезпечення максимального інформування виборців України" вказано і на сайті "Першого": http://1tv.com.ua/uk/about/news/2014/04/18/54811 Цікаво, гроші на ефір знову з бюджету виділятимуть?
одна із прес-служб
3713 дн. тому
У запрошенні кандидатам на пост президента України вказано, що Перший надає БЕЗКОШТОВНО можливість взяти участь у теледебатах (запрошення роздавались у брендованих конвертах на офіційному бланку) Перевірте інформацію!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду