Гужва хоче розвивати «Вести» в цифрових форматах

Гужва хоче розвивати «Вести» в цифрових форматах

1 Листопада 2013
5409
1 Листопада 2013
18:11

Гужва хоче розвивати «Вести» в цифрових форматах

5409
Гужва хоче розвивати «Вести» в цифрових форматах
Гужва хоче розвивати «Вести» в цифрових форматах

Холдинг «Мультимедіа-інвест груп» планує розвивати свої медіа в цифрових форматах. Про це під час чату на «Детектор медіа» повідомив керівник холдингу Ігор Гужва.

 

Сайт vesti.ua буде базовим порталом для всіх проектів холдингу. Невдовзі буде запущено спеціалізовані розділи сайту - «Вести.Бизнес» і «Вести.Авто». Також пан Гужва обіцяє нові платформи, у тому числі для смартфонів.

 

«Наша мета незмінна - стати провідним цифровим ЗМІ країни. Ми вже в першій п'ятірці рейтингу і динаміку будемо тільки нарощувати», - заявив пан Гужва.

 

«У стратегічному плані наше завдання, щоб у недалекому майбутньому ті люди, в київському метро, маршрутках, авто, офісах, кафе і ресторанах, які не читають з якихось причин газету "Вести" на папері, читали "Вести" на своїх гаджетах», - додав він.

 

Нагадаємо, журнал «Вести. Репортер» готує iPad-версію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5409
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду