СТБ запустить «МастерШеф-4»

СТБ запустить «МастерШеф-4»

7 Жовтня 2013
11506
7 Жовтня 2013
11:17

СТБ запустить «МастерШеф-4»

11506
СТБ запустить «МастерШеф-4»
СТБ запустить «МастерШеф-4»

Канал СТБ оголосив кастинги на четвертий сезон  кулінарного шоу «МастерШеф». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Кастинги проходитимуть 30 листопада і 1 грудня в Києві за адресою: вул. Гарматна, 26/2, ПК «Росток ». Початок о 9.00 .

 

У кастингу можуть брати участь чоловіки та жінки від 18 років. Для того щоб отримати можливість стати учасником шоу, необхідно заповнити анкету на сайті каналу.

 

Нагадаємо, зараз в ефірі СТБ виходить «МастерШеф-3». Цей проект є адаптацією Master Chef британського продакшну Shine. У шоу 20 кухарів-аматорів змагаються за звання найкращого шеф-кухаря України і грошову винагороду в 500 тис. грн. Також переможець проекту отримує можливість навчання в кращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11506
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду