Західноукраїнський телеканал ZIK увійшов у ТВ-панель GfK

Західноукраїнський телеканал ZIK увійшов у ТВ-панель GfK

21 Червня 2013
7402
21 Червня 2013
12:14

Західноукраїнський телеканал ZIK увійшов у ТВ-панель GfK

7402
Західноукраїнський телеканал ZIK увійшов у ТВ-панель GfK
Західноукраїнський телеканал ZIK увійшов у ТВ-панель GfK

З 1 липня західноукраїнський телеканал ZIK став ліцензійним користувачем ТВ-панелі дослідницької компанії GfK Ukraine. Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

«Завдяки ТВ-панелі канал зможе оперативно отримувати детальну інформацію про те, хто і як дивиться програми каналу порівняно з програмами інших каналів. І , відповідно, краще розуміти свого глядача і реагувати на його потреби. Аналогічно можна сказати про перегляд ТВ-реклами, яку транслюють на каналі. Результати такого перегляду можуть бути представлені рекламним агентствам та рекламодавцям, що важливо для спільної роботи з цими організаціями», - пояснює Ольга Росманова, керівник департаменту медіа-досліджень GfK Ukraine.

 

За словами генерального директора медіа-холдингу ZIK Дмитра Добродомова, лише від початку цього року рекламні надходження компанії зросли у кілька разів.

 

«Ми вже давно готові до цього кроку, ZIK нині є повноцінним західноукраїнським телеканалом із відповідним покриттям, контентом власного виробництва та повноцінними представництвами у кожному з обласних центрів Західної України та в Києві. А головне - маємо глядацьку аудиторію, яка стабільно зростає. Цей показник тепер можна буде бачити у вільному доступі у ТВ-панелі GfK Ukraine. Переконаний, що в новому телесезоні восени наш рейтинг буде ще вищим, адже вже нині ми готуємо кілька цікавих проектів, які за якістю картинки та режисури не поступатимуться програмам центральних телеканалів, а за змістом та драматургією, дуже сподіваюся, випередять їх», - каже Дмитро Добродомов.

 

Директор з питань досліджень телевізійної аудиторії Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК) Олена Миронова переконана, що використання телеканалом сучасних методик вимірювання аудиторії підтверджує статус ZIKу як стабільного бізнесу, що може бути цікавим широкому колу рекламодавців.

 

За даними, які наводить видання «Forbеs. Україна», сьогодні телеканал ZIK має покриття 37% території  України. Його транслюють кабельні канали не лише Західної України, а й Донецької, Луганської та Київської областей. За даними GfК, середня частка телеканалу по всій Україні становить 0,3%, а в семи західноукраїнських областях - 4,5%. Потенційна аудиторія ZIKу налічує 20 млн глядачів.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7402
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666666
3481 дн. тому
Мій дід працював у радянські роки науковцем, і він мені не раз розказував про допити товаріща Добродомова. Як він міг 10 годин питати дурню! Внучок напевно продовжувати справу хоче?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду