Терористи відпустили Антона Скибу

Терористи відпустили Антона Скибу

26 Липня 2014
9376

Терористи відпустили Антона Скибу

9376
Бойовики ДНР змушували журналіста брехати перед камерою російських телевізійників
Терористи відпустили Антона Скибу
Терористи відпустили Антона Скибу

Терористи з організації «Донецька народна республіка» відпустили донецького фотокореспондента Антона Скибу, пише «Обком», з посиланням на редактора інтернет-видання «Новини Донбасу» Олексія Мацуку, який розмовляв зі Скибою по телефону.

Фотограф розповів, що з ним «все гаразд». Фізичних ушкоджень у нього немає, лише порізаний одяг. За словами пана Скиби, його звільнення знімав російський телеканал LifeNews. Його змушували робити неправдиві заяви і фіксували це на відеокамеру.

Як писала «Детектор медіа», Олексій Мацука подав заяву до міліції щодо викрадення Антона Скиби.

 

Нагадаємо, Антона Скибу 22 липня викрали терористи  з готелю «Донбас палас» у Донецьку, де він перебував разом зі знімальною групою американського телеканалу CNN. Раптово до готелю увірвалися троє озброєних бойовиків, схопили журналіста, вивели і вивезли в невідомому напрямку.

 

24 липня у випуску новин мережі CNN, з якою Антон Скиба працював лише один день у якості фіксера і перекладача, повідомили, що терористи назвали журналіста «українським агентом» і тримають у полоні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9376
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду