Журналіст «Українського тижня» зазнав нападу «Беркуту»

Журналіст «Українського тижня» зазнав нападу «Беркуту»

25 Листопада 2013
5681
25 Листопада 2013
17:50

Журналіст «Українського тижня» зазнав нападу «Беркуту»

5681
Журналіст «Українського тижня» зазнав нападу «Беркуту»
Журналіст «Українського тижня» зазнав нападу «Беркуту»

24 листопада під час сутички біля Кабінету Міністрів працівник спецпідрозділу «Беркут» побив кореспондента «Українскього тижня» Станіслава Козлюка. Про це повідомляє «Тиждень.ua».

 

Як розповів журналіст, коли він знімав сутичку біля Кабміну, один із працівників спецпідрозділу «Беркут» почав штовхати його дубинкою з криками «Назад!». Станіслав Козлюк повідомив, що є журналістом та виконує редакційне завдання. Показати посвідчення він не міг.

 

«Я зробив кілька кроків, до епіцентру сутички. Тут мене почали бити ногами. Били в коліна», - розповів журналіст, додавши, що отримав синці та подряпини.

 

Головний редактор «Тиждень.ua» Дмитро Крапивенко повідомив «Детектор медіа», що зараз Станіслав Козлюк збирає медичні довідки, щоб звернутися до правоохоронних органів із заявою про напад і тілесні ушкодження. Але прокуратура вже за самим фактом повідомлення в ЗМІ зацікавилася інцидентом. «Мені вже телефонували слідчі прокуратури і питали, як вони можуть поспілкуватися зі Стасом. Я їм дав контакти, але поки що, наскільки мені відомо, вони не спілкувалися», - розповів пан Крапивенко.

 

Зі слів головреда «Тиждень.ua», журналіст дещо затягнув час із поданням заяви до правоохоронних органів через те, що вчора був дуже насичений подіями день і редакція мала і вчора, і сьогодні багато роботи.

 

Пан Крапивенко також повідомив, що фото нападу на Станіслава Козлюка обійшло численні іноземні ЗМІ, зокрема The New York Times і Daily Mail.

 

 

«Детектор медіа»

Фото - AFP/Getty Images і РІА «Новости»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5681
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телекритик
3805 дн. тому
Журналисты сами лезут. Провокаторы! На месте власти я бы их водомётами разогнал!
rem
3805 дн. тому
тільки коктейлі Молотова можуть виправити ситуацію...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду