ІМІ запустив мобільний додаток «SOS для журналістів»

ІМІ запустив мобільний додаток «SOS для журналістів»

5 Червня 2015
2001

ІМІ запустив мобільний додаток «SOS для журналістів»

2001
ІМІ запустив мобільний додаток «SOS для журналістів»
ІМІ запустив мобільний додаток «SOS для журналістів»

З нагоди Дня журналіста Інститут масової інформації запустив мобільний додаток «SOS для журналістів» (J-SOS). Про це йдеться в прес-релізі громадської організації.

 

Мобільний додаток містить інформацію щодо прав журналістів: законодавча база, перелік прав журналістів, детальний опис категорій порушень прав журналістів. Також у ньому чітко прописаний алгоритм дій журналіста у випадку порушень його прав та зразок заяви в міліцію.

 

Інтерактивна карта порушень, що міститься в додатку, показує кількість і місця, де зафіксовано порушення прав журналістів. Додати порушення можна з цього додатку, скориставшися формою «SOS-повідомлень».

 

Спеціальний розділ «Робота в гарячих точках» містить інфографіку про специфіку роботи в зоні АТО.

 

«J-SOS» можна безкоштовно завантажувати з Google Play на мобільні гаджети, які працюють на операційній системі Android.

 

Створення мобільного додатку «SOS для журналістів» (J-SOS) було підтримано американською правозахисною організацією Freedom House у межах проекту ІМІ Мedia Watch Network.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2001
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду