detector.media
20.06.2017 17:37
Гройсман очікує, що фракції коаліції запропонують йому кандидатури на посади Стеця і Кутового
Гройсман очікує, що фракції коаліції запропонують йому кандидатури на посади Стеця і Кутового
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що не поділяє позицію міністра агрополітики Тараса Кутового і міністра інформполітики Юрія Стеця, які подали заяви про свою відставку.

Про це Володимир Гройсман заявив під час спілкування з журналістами у ході поїздки до Чернігова на камвольно-суконну компанію «Чексіл», повідомляє «Укрінформ».

«Позиція Тараса Кутового і позиція Юрія Стеця - це їх особиста позиція, яку я не розділяю, але з якою вимушений згодитися, тому що це їхнє рішення, і я його поважаю. Далі питання за парламентом», - сказав прем’єр-міністр.

Глава уряду зауважив, що після ухвалення Верховною Радою рішення про відставку зазначених міністрів, фракції коаліції повинні будуть запропонувати йому кандидатури на ці посади.

Раніше Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що шкодує через заяву про відставку міністра інформполітики Юрія Стеця, і подякував йому за роботу.

Як повідомляв «Детектор медіа», 31 травня міністр інформаційної політики України Юрій Стець написав заяву про відставку з посади. Функції виконуючого обов'язки міністра під час його перебування в лікарні покладалися на його першу заступницю Еміне Джапарову.

За словами джерела в Адміністрації Президента, на посаду очільника МІП розглядалися три кандидатури. 112.ua повідомляв, що йдеться, можливо, про нинішнього заступника міністра інформполітики Дмитра Золотухіна, голову Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Миколу Княжицького і радника глави МВС Зоряна Шкіряка.

19 червня міністр інформаційної політики Юрій Стець висловив сподівання, що у четвер, 22 червня, Верховна Рада України проголосує за його відставку з посади глави Мінінформполітики.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY