Кастинг проекту «Голос. Діти» на «1+1» відвідала рекордна кількість дітей

Кастинг проекту «Голос. Діти» на «1+1» відвідала рекордна кількість дітей

10 Вересня 2014
1183

Кастинг проекту «Голос. Діти» на «1+1» відвідала рекордна кількість дітей

1183
Кастинг проекту «Голос. Діти» на «1+1» відвідала рекордна кількість дітей
Кастинг проекту «Голос. Діти» на «1+1» відвідала рекордна кількість дітей

8-9 вересня в Києві відбулися відкриті кастинги проекту «Голос. Діти» на «1+1». Наразі учасниками відборів стали майже 1000 дітей з різних куточків України. Окрім того, спробувати свої сили на київському кастингу приїхали вокалісти з Грузії, Казахстану, Молдови, Латвії та Білорусі.

 

Нагадаємо, учасниками проекту можуть стати діти віком від 7 до 14 років. Перш ніж потрапити до зіркових тренерів, вокалістам треба пройти відбір продюсерської групи шоу. Після цього сто учасників потрапляють на сліпі прослухування, де їх уже оцінюватимуть та відбиратимуть у свої команди зіркові наставники.

 

Цікаво, що під час кастингів з українських пісень найчастіше звучала «Країна мрій» гурту «ВопліВідоплясова» у різних інтерпретаціях. Також членів журі здивувала варіація «Чом ти не прийшов» у бразильському стилі босанова та виконання «Чорнобривців» грузинською вокалісткою. Дівчаток, до речі, на кастингу було значно більше, тому із закордонних хітів найчастіше звучали пісні Beyoncе таChristinaAguilera. Проте було достатньо і фанів легендарних «TheBeatles» та «Queen».

 

До речі, протягом усього шоу кожного учасника супроводжує професійний психолог, який допомагає впоратись із хвилюванням та стежитьза емоційним станом вокалістів і їхніх батьків. «У дітей стресостійкість значно вища, ніж у дорослих.  І зазвичай діти швидко адаптуються, а заспокоювати найчастіше доводиться батьків. Тому в рамках проекту «Голос. Діти» ми працюємо і з вокалістами, і з їхніми мамами-татами», - каже Марина Гуменюк, психолог проекту.

 

Нагадаємо, ведучими проекту «Голос. Діти» стануть Юрій Горбунов і Катя Осадча. Імена зіркових тренерів продюсери обіцяють повідомити найближчим часом.

 

До речі, вже 20-21 і 27-28 вересня у Києві відбудеться відкритий кастинг дорослого «Голосу країни» - команда проекту обиратиме учасників п'ятого сезону. Цей кастинг також пройде у 12-му павільйоні ВДНГ. Для участі треба заповнити анкету: http://www.1plus1.ua/kastyngy/57.

 

Прес-служба каналу «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1183
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду