10 Вересня 2014

Кастинг проекту «Голос. Діти» на «1+1» відвідала рекордна кількість дітей

8-9 вересня в Києві відбулися відкриті кастинги проекту «Голос. Діти» на «1+1». Наразі учасниками відборів стали майже 1000 дітей з різних куточків України. Окрім того, спробувати свої сили на київському кастингу приїхали вокалісти з Грузії, Казахстану, Молдови, Латвії та Білорусі.

Нагадаємо, учасниками проекту можуть стати діти віком від 7 до 14 років. Перш ніж потрапити до зіркових тренерів, вокалістам треба пройти відбір продюсерської групи шоу. Після цього сто учасників потрапляють на сліпі прослухування, де їх уже оцінюватимуть та відбиратимуть у свої команди зіркові наставники.

Цікаво, що під час кастингів з українських пісень найчастіше звучала «Країна мрій» гурту «ВопліВідоплясова» у різних інтерпретаціях. Також членів журі здивувала варіація «Чом ти не прийшов» у бразильському стилі босанова та виконання «Чорнобривців» грузинською вокалісткою. Дівчаток, до речі, на кастингу було значно більше, тому із закордонних хітів найчастіше звучали пісні Beyoncе таChristinaAguilera. Проте було достатньо і фанів легендарних «TheBeatles» та «Queen».

До речі, протягом усього шоу кожного учасника супроводжує професійний психолог, який допомагає впоратись із хвилюванням та стежитьза емоційним станом вокалістів і їхніх батьків. «У дітей стресостійкість значно вища, ніж у дорослих.  І зазвичай діти швидко адаптуються, а заспокоювати найчастіше доводиться батьків. Тому в рамках проекту «Голос. Діти» ми працюємо і з вокалістами, і з їхніми мамами-татами», - каже Марина Гуменюк, психолог проекту.

Нагадаємо, ведучими проекту «Голос. Діти» стануть Юрій Горбунов і Катя Осадча. Імена зіркових тренерів продюсери обіцяють повідомити найближчим часом.

До речі, вже 20-21 і 27-28 вересня у Києві відбудеться відкритий кастинг дорослого «Голосу країни» - команда проекту обиратиме учасників п'ятого сезону. Цей кастинг також пройде у 12-му павільйоні ВДНГ. Для участі треба заповнити анкету: http://www.1plus1.ua/kastyngy/57.

Прес-служба каналу «1+1»

Прес-служба каналу «1+1»