Постраждалий від  дій «Беркуту» журналіст 5-го каналу звернувся у прокуратуру

Постраждалий від дій «Беркуту» журналіст 5-го каналу звернувся у прокуратуру

19 Липня 2013
6819

Постраждалий від дій «Беркуту» журналіст 5-го каналу звернувся у прокуратуру

6819
Постраждалий від  дій «Беркуту» журналіст 5-го каналу звернувся у прокуратуру
Постраждалий від  дій «Беркуту» журналіст 5-го каналу звернувся у прокуратуру

Журналіст 5-го каналу Андрій Ковальов, проти якого «Беркут» застосував силу під час знесення наметів врадіївських протестувальників на Майдані Незалежності у ніч на 19 липня, подав заяву у прокуратуру. По це він розказав у коментарі «Детектор медіа».

 

За його словами, після інциденту з правоохоронцями він відчув біль у спині та голові і  поїхав у лікарню №17, де зняв побої. Лікарі діагностували забій спини та голови.

 

За його словами, у лікарню також приїхали  слідчі Шевченківського райвідділку міліції, хоча він їх не викликав.

 

Разом зі своїм адвокатом журналіст відмовився подавати заяву у міліцію. Натомість у ночі він подав заяву черговому прокуратури про перешкоджання законній професійній діяльності журналіста.

 

Нагадаємо, 19 липня правоохоронці застосували силу проти журналістів 5-го каналу Андрія Ковальова і Олександра Аргата та оператора Дмитра Демішева.  Пан Ковальов постраждав від дій міліції кілька разів: його штовхали, били по голові. Олександра Аргата з оператором повалили на асфальт.  Один з підполковників міліції бив по камері та  погрожував Андрію Ковальову.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6819
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3936 дн. тому
Киевляне разочарованы действиями "Беркута": всем известно, что понаехавших журналистов нужно добивать
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду