У Харкові пошкоджено автомобіль знімальної групи одного з телеканалів – можливо, був напад

У Харкові пошкоджено автомобіль знімальної групи одного з телеканалів – можливо, був напад

9 Грудня 2014
2166

У Харкові пошкоджено автомобіль знімальної групи одного з телеканалів – можливо, був напад

2166
У Харкові пошкоджено автомобіль знімальної групи одного з телеканалів – можливо, був напад
У Харкові пошкоджено автомобіль знімальної групи одного з телеканалів – можливо, був напад

Правоохоронці проводять перевірку за фактом пошкодження автомобіля «Харьковских известий» за інцидентом, що стався 8 грудня. Про це повідомляється на ГУМВС України в Харківській області.

   

8 грудня близько 14.40 до чергової частини Центрального відділу міліції Дзержинського РВ від оператора служби «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Леніна невідомі пошкодили лобове скло автомобіля «Пежо».

 

«На місці події працівниками міліції встановлено, що в автівці пересувались журналісти знімальної групи одного з харківських телеканалів, які поверталися до офісу з редакційного завдання. Як розповіли пасажири «Пежо», під час слідування вони почули хлопок, після якого лобове скло іномарки розлетілося на шматки. В результаті пригоди постраждалих осіб немає», - повідомляє міліція.

 

Для встановлення усіх обставин події наразі на місці працює слідчо-оперативна група Дзержинського райвідділу міліції.

 

Як з'ясував Інститут масової інформації (ІМІ), авто належить КП «Харьковские известия». Водій автомобіля Стас Колотило розповів, що інцидент стався удень, коли він разом зі знімальною групою їхали за редакційним завданням по вул. Леніна.

 

«Я їхав та почув хлопок. Потім ще один. Розлетілося бокове скло, що біля мене. Пошкоджене також лобове. Я проїхав на безпечну відстань, зупинився та викликав міліцію», - розповів водій.

 

В автомобілі, за його словами, також була знімальна група - журналіст та оператор телеканалу. Ніхто з пасажирів, а також водій - не постраждали. За звуком хлопки нагадували пневматичну зброю чи вистріли з флоберу, зазначає водій.

 

Водночас, як зазначає ІМІ, знімальна група відмовляється коментувати інцидент.

 

Директор КП «Харьковских известий» Микола Косий повідомив  «Укрінформу», що «ніхто не поранений, усі живі». «Я б не поспішав говорити про обстріл. Ушкодження міг заподіяти й камінь, що вискочив з-під колеса», - сказав пан Косий.

 

КП «Харьковские известия» випускає газету, теленовини і сайт. Засновник - Харківська міськрада.

 

 

Нагадаємо, наприкінці листопада Харківська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом погрози вбивством власному кореспонденту газети «Урядовий кур'єр» у Харкові Світлані Галаур.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2166
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду