Переможницею третього сезону «Х-фактора» стала Аїда Ніколайчук

6 Січня 2013
12157
6 Січня 2013
01:00

Переможницею третього сезону «Х-фактора» стала Аїда Ніколайчук

12157
Головний приз проекту - два мільйони гривень
Переможницею третього сезону «Х-фактора» стала Аїда Ніколайчук
У третьому сезоні шоу «Х-фактор» перемогла Аїда Ніколайчук. Про це стало відомо сьогодні, 5 січня, під час гала-концерту «Х-фактора-3» в ефірі телеканалу СТБ. 30-річна касирка з Одеси здобула два мільйони гривень.
 
Переможцем проекту «Х-фактор-онлайн» став Ігор Корчагін. 
 
 
 
 
Нагадаємо, за звання найкращого співака країни змагалися два суперфіналістів - Аїда Ніколайчук та Євген Литвинкович. Обоє вони - підопічні члена журі Ігоря Кондратюка.
 
Під час заключного випуску «Х-фактора-3» двоє найяскравіших вокалістів сезону виступали по кілька разів. Окрім суперіналістів співали й інші учасники проекту. Зокрема, фіналісти другого сезону, судді шоу. Переможець другого сезону проекту Віктор Романченко представив в ефірі СТБ свою нову пісню.

Нагадаємо, голосування за суперфіналістів Євгена Литвинковича і Аїду Ніколайчук тривало тиждень. На підтримку кожного з виконавців приймався голос лише з одного номера телефона. Голоси глядачів на підтримку учасників приймалися до вечора суботи. 
 
«Детектор медіа»  
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12157
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
КритикТелекритики
4134 дн. тому
Пропоную не повідомляти імена переможців подібних проектів на "Телекритиці", бо всім по-барабану хто там переміг... от якби там прийшло 10 мільйонів СМСок по 5 гривень кожна - це була б корисна новина
Вічний_Жид
4134 дн. тому
Переможницею третього сезону «Х-фактора» стала Аїда Ніколайчук // 06.01.2013 24:46 Прикольний формат часу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду