СТБ створить новий мюзикл та проведе фестивалі їжі

26 Жовтня 2012
5469
26 Жовтня 2012
11:30

СТБ створить новий мюзикл та проведе фестивалі їжі

5469
СТБ створить новий мюзикл та проведе фестивалі їжі

Наступного року СТБ проведе два фестивалі їжі та створить мюзикл «Зимова казка». Про це повідомив директор телегрупи StarLightMedia та генеральний директор СТБ Володимир Бородянський на презентації для рекламодавців.

 

«Ми починаємо виходити за межі телебачення», - відзначив пан Бородянський

 

У березні 2013 року канал проведе «Свято нової Масляної», а восени - фестиваль їжі «Смачно».

 

Випуск мюзиклу «Зимова казка» запланований на наступну зиму. «У нас був успішний досвід постановки мюзиклу "Барон  Мюнгхаузен"», - наголосив пан Бородянський. Нагадаємо, над цим проектом працювали учасники шоу каналу «Танцюють всі!».

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», СТБ придбав у братів Стругацьких п'єсу «Чародії», в постановці якої планується поєднати вокал, танці та циркові номери.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5469
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Taras2012
4200 дн. тому
Успішною постановка мюзиклу "Барон Мюнгхаузен" була завдяки танцям, і то частково. А ось музика - плагіат відомих класичних та естрадних творів! якби в нашій країні авторське право існувало, то пану Бородянському прибутків з мюзиклу не вистачило би для відшкодування збитків обкрадених композиторів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду