НТН розпочав відбір документальних проектів

22 Грудня 2011
8070
22 Грудня 2011
10:42

НТН розпочав відбір документальних проектів

8070
від сторонніх продакшнів
НТН розпочав відбір документальних проектів

Телеканал НТН затвердив бюджет на наступний рік і планує запустити нові документальні проекти. Про це «Детектор медіа» розповів новий головний редактор публіцистичних програм каналу Сергій Мамаєв.

 

До виробництва програм залучать сторонні продакшни, пропозиції яких розгляне канал.

 

«Насамперед нам цікаві документальні проекти чи серіали, програми за мотивами документальних подій. Вони можуть бути присвячені історичній тематиці чи, наприклад, розслідуванням», - сказав Сергій Мамаєв.

 

Спочатку виробники мають подати тему, згодом заявку, і далі - підготувати сценарій.

 

Очікується, що у наступному році у програмній сітці НТН з`являться два-три щотижневі проекти хронометражем 30 хвилин. «Випуски цих програм чи серіалів не обов'язково мають бути поєднані за тематикою. Хоча, і для каналу, і для глядача, і для виробника вигідніші пакетні пропозиції з єдиною стилістикою та режисерським підходом. Такі речі легше анонсувати і продавати глядачу», - уточнив пан Мамаєв.

 

Нагадаємо, Сергій Мамаєв розпочав співпрацю з НТН 11 листопада цього року. Раніше цю посаду обіймав Кирило Лукеренко, який став прес-секретарем Арсенія Яценюка.

 

Детальніше про те, як розвиватимуться публіцистичні програми каналу, читайте в інтерв`ю з Сергієм Мамаєвим незабаром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8070
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду