Головою НМПУ обрали Юрія Луканова

10 Грудня 2011
9187
10 Грудня 2011
14:14

Головою НМПУ обрали Юрія Луканова

9187
Заступники - Сергій Гузь і Андрій Яніцький
Головою НМПУ обрали Юрія Луканова

Головою Незалежної медіапрофспілки України обрали Юрія Луканова, який є головою Київської незалежної медіапрофспілки. Таке рішення сьогодні, 10 грудня, прийняли делегати 4-го (позачергового) з`їзду НМПУ. 

 

За результатами голосування першим заступником голови НМПУ став Сергій Гузь, заступником - Андрій Яніцький.

 

З`їзд обрав Комітет НМПУ в кількості 11-ти осіб. До нього увійшли: Ігор Чайка, Юка Гаврилова, Павло Берест, Михайло Глуховський (Київ), Олександр Воротілов (Запоріжжя), Сергій Штурхецький (Рівне), Богдана Стельмах (Луцьк), Олександр Тарасов (Херсон).

 

Також з`їзд обрав Ревізійну комісію НМПУ у складі її голови Владислава Савенка (Чернігів), а також Ігоря Сцібайла (Тернопіль) та Анни Бабінець (Київ).

 

До Ради НМПУ, за рішенням делегатів, увійшли представники кожного регіону України та Києва.

 

З`їзд затвердив ряд положень: про прес-карту НМПУ, про видачу міжнародної прес-карти, про прийняття до складу профспілки або виключення з неї, а також про комісію з громадського контролю за дотриманням профспілкового та трудового законодавства на підприємствах галузі. 

 

Ще одним підсумком з`їзду стало ухвалення програми та бюджету НМПУ на 2012 рік.

 

«Детектор медіа» 

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9187
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду