Соломія Вітвицька стане п’ятою ведучою ТСН

19 Серпня 2011
6024
19 Серпня 2011
09:53

Соломія Вітвицька стане п’ятою ведучою ТСН

6024
Соломія Вітвицька стане п’ятою ведучою ТСН

Цього року «Телевізійна служба новин» на «1+1»стане довшою за хронометражем, а четвірку ведучих новин поповнить Соломія Вітвицька, яка вестиме переформатований денний блок (о 17:00) під назвою «ТСН. Особливе».

 

Про це повідомили під час презентації нового сезону каналу 18 серпня.

 

Основний випуск ТСН збільшиться з 30 хвилин до 45 хвилин.

 

Як розповіла ТК Соломія Вітвицька, «ТСН. Особливе» подаватиме новини широкої тематики, окрім «негативних емоцій»: «Це цікавитиме будь-яку людину незалежно від віку, від статті, як чоловіків, так і жінок. Дуже динамічна картинка, жвавий монтаж, на ньому великий акцент, відео смачне, сочне, красиве. розвиватися ми будемо в ефірі, тому що дуже короткі терміни до підготовки», - говорить ведуча.

 

«ТСН. Особливе» передбачає розмови з політиками, віп-персонами, з людьми, які часто з\'являються на публіці. Хронометраж нового випуску становитиме 20 хвилин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6024
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виталий
4641 дн. тому
Программа должна быть "тривалішою", а "довшим может быть - да все, что угодно. Ох уж эти журналисты "ТК". Я вообще балдею от этих развенчателей "натыску на украинську мову!". Сами бы ее , мову свою, пощадили. Сэло.
Larine
4641 дн. тому
Соковите, а не "сочне". Ох уже ці новоспечені ведучі... :(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду