Серіал «Сусіди» перейшов з «Інтера» на Перший національний

4 Січня 2011
24254
4 Січня 2011
14:40

Серіал «Сусіди» перейшов з «Інтера» на Перший національний

24254
Серіал «Сусіди» перейшов з «Інтера» на Перший національний

З 10 січня Перший національний розпочне показ нового сезону серіалу «Сусіди». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За цією інформацією, на каналі транслюватимуться  лише нові серії, а на «Інтері» серіал припинить виходити. У прес-службі «Інтера» такі зміни поки що не коментують.

 

Починаючи з листопада 2009 року, «Сусіди» виходили у предпраймі  «Інтера». Виробництво серіалу здійснювали компанії «Інтер Медіа Продакшн» та  Prima-film. «Інтер» анонсував цей проект як «актуальну мильну оперу»: «Події в "мильному" серіалі відбуваються паралельно з актуальними подіями сьогодення, тому кожна серія знімається за кілька тижнів до виходу в ефір, а робота над самим сценарієм закінчується незадовго до початку знімального процесу».

 

Нагадаємо, режисер серіалу Олег Філіпенко, у головних ролях: Поліна Войневич,  Сергій Дерев'янко, Олександр Ігнатуша, Лідія Вовкун, Євген Капорін та Ігор Антонов. За сюжетом в одному під'їзді «звичайної київської сталінки» живуть п'ять сімей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24254
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду