Слідчу групу у справі Гонгадзе очолив Владислав Грищенко

8 Жовтня 2010
19807
8 Жовтня 2010
13:08

Слідчу групу у справі Гонгадзе очолив Владислав Грищенко

19807
Слідчу групу у справі Гонгадзе очолив Владислав Грищенко

Генеральна прокуратура України змінила керівника слідчої групи у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє тижневик «Дзеркало тижня».

 

Після цього ознайомлення представниками потерпілої сторони з матеріалами справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе було припинено.

 

Напередодні, 7 жовтня, Верховний суд України продовжив до 8 грудня арешт екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача, якого звинувачують у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

 

Раніше, 14 вересня, Генпрокуратура заявила, що завершує досудове слідство у справі про вбивство Гонгадзе. Слідство встановило, Олексій Пукач отримав наказ убити журналіста від екс-глави МВС Юрія Кравченка.

 

Проте вже 17 вересня заступник генпрокурора Ренат Кузьмін продовжив термін слідства у справі Олексія Пукача до 14 грудня 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19807
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду