Керівник прес-служби Київського ГУМВС робитиме «Кримінальні новини» на «Сіті»

13 Березня 2009
2027
13 Березня 2009
20:39

Керівник прес-служби Київського ГУМВС робитиме «Кримінальні новини» на «Сіті»

2027
Керівник прес-служби Київського ГУМВС робитиме «Кримінальні новини» на «Сіті»
Канал «Сіті» запускає інформаційно-аналітичну програму «Кримінальні новини». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
«Кримінальні новини» – це спільний проект телеканалу та центру зв’язків із громадськістю київської міліції. Автор програми – керівник відділу зв’язків із громадськістю головного управління МВС міста Києва Володимир Поліщук, ведуча – Тетяна Безпалюк. Проект виходитиме щонеділі о 22.30.
 
Програма розповідає про надзвичайні події, які відбулися в Києві та області протягом тижня: злочини, вбивства, розбійні напади, кишенькові та квартирні крадіжки, викрадені авто, ДТП тощо.
 
Окрім інформаційних сюжетів про резонансні злочини столиці та області у програмі подаватиметься аналіз ситуацій щодо запобігання таким випадкам. Зокрема, в проекті надаватимуться інструкції фахівців: як правильно оформити підприємство, зареєструвати зброю чи транспорт, як не стати жертвою сучасних механізмів шахраїв чи злочинців.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2027
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тузик
5521 дн. тому
А кто от него пострадал, и кто это такой?
5522 дн. тому
Да, у нвс на сіті- своє ГУМВС Гена Богук. Усім стояти боятися.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду