НТКУ відкрила представництво у Брюсселі і відновлює корпункти в усіх областях України

3 Грудня 2008
14077
3 Грудня 2008
11:24

НТКУ відкрила представництво у Брюсселі і відновлює корпункти в усіх областях України

14077
НТКУ відкрила представництво у Брюсселі і відновлює корпункти в усіх областях України
Національна телекомпанія України в рамках програми Кабінету міністрів щодо інформування населення України про євроінтеграцію відкрила власний кореспондентський пункт у Брюсселі.
 
Власним кореспондентом у Брюсселі стала Наталя Вікуліна, яка колись працювала на радіо Deutsche Welle та «Радіо Свобода», оператором - Олег Костенко.
 
Як повідомив «Детектор медіа» виконувач обов’язків президента НТКУ Василь Ілащук, телеканал продовжує відновлювати корпункти в усіх обласних центрах України, а також у Криму та в місті Севастополі. «Минулого тижня ми відкрили корпункт у Чернівцях, цього тижня – в Полтаві та  Дніпропетровську, і до кінця року наші кореспонденти будуть в всіх обласних центрах, Криму і Севастополі», – сказав Василь Ілащук.
 
За словами в.о. президента НТКУ, телекомпанія підписує угоди з обласними державними телерадіокомпаніями щодо оренди приміщень для роботи корпунктів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14077
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
FTR
5659 дн. тому
В {CENSORED} ту Брюкселю. Нудять, нудять, самі не знають чого хочуть, а у нас, слідом за гарантом, від того ЄС вже почали шаленіти. Нині Ніна Матвієнко прийшла на концерт незрячих митців знаєте чому? Нє, знаєте? Бо це "європейське мислення"!!! О як! Нормально, нє?
цена вопроса
5659 дн. тому
включения стоят по разному из каждой страны. зависит в сколько касаний поднимают сигнал, прямой ли проход сигнала, или через суб-провайдеров, и пр. Из Брюсселя - вероятно в районе 600 долларов - 10 минут. Хотя у НТКУ могут быть скидки, как у члена EBU, при условии что включения осуществлялось с использованием их facilities...
5659 дн. тому
а я ее включение в новостях видела в 15 00 сегодня в новостях...бред конечно..а сколько стоит подобное включение организовать? и тем более на 15 часов когда зрителей минимум..хотя деньги бюджетные
Atomium
5659 дн. тому
Знаю Вікуліну, хороша жінка, але вже наперед бачу її "листівки з Брюсселя" - "Україна демократична, але недостатньо, треба її демократизувати більш демократніше, щоби стала справді демократією". Корпункти треба мати або всюди або взагалі не мати, бо така вибірковість..
а деньги?
5660 дн. тому
на корпункт в брюселе деньги вроде наша украина готова была дать чтоб нтку освещала перспективы вступления в нато. хотя я не вижу смысла в корпунктах по крайней мере для такого канала как ут1. денег нету...кадров нету...а кстати нет денег и кадров не будет..то "чудо" сюжеты которые идут в новостях из польського копункта - иногда диву даешься до чего пустые журналисты работают в новостях..да и сам нбьс рум на издохе - все больше мальчиков-зайчиков и девочек-конфеточек без опыта, а те кто остались и чего то стоят уже забронировали себе места на канале трк украина новини..великая имиграция намечна на начало весны
УТН
5660 дн. тому
Это болтовня для приезжих.Я отработал собкором 10лет.Денег для такого баловства не было и нет.Не позорьте НТКУ...А облдержкомпании разогнать давно пора-проедание бюдж.денег и полное творческое отрофирование.А слабо гос.ТВ поставить в равные условия с приватными ТВ ???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду